WORLD FOOTBALL

Γύρισε ο Μέσι, αλλά έχασε η Αργεντινή

Μεγάλη νίκη έστω και σε φιλικό με 3-1 πήρε η Βενεζουέλα

Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Έχει θέματα και φάνηκε ξανά. Μπορεί ο Λιονέλ Μέσι να επέστρεψε, αλλά η Αργεντινή δεν τα κατάφερε σε φιλικό κόντρα στη Βενεζουέλα.

Γνώρισε την ήττα με 3-1 προβληματίζοντας συνολικά. Ο φορμαρισμένος Ροντόν στο 6′ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ και στη συνέχεια ο Μουρίγιο στο 44′ έκανε το 0-2. Μείωσε ο Λαουτάρο Μαρτίνες στο 59′, ενώ ο Μαρτίνες διαμόρφωσε με πέναλτι το τελικό 3-1 στο 75′.

Αυτό ήταν το πρώτο ματς στο οποίο έπαιξε η Αργεντινή με τον Μέσι μετά το Μουντιάλ της Ρωσίας. Ωστόσο, ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα δεν είχε τα κατάλληλα στηρίγματα. Θα μπορούσε να έχει τουλάχιστον μία ασίστ, εάν ο Λαουτάρο δεν έβλεπε τον Φαρίνες να αποκρούει εντυπωσιακά κεφαλιά του.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Αρμάνι – Μερκάδο (46′ Κάνενμαν), Φουτ, Λισάντρο Μαρτίνες (46′ Μπλάνκο)- Μοντιέλ, Παρέδες, Λο Τσέλσο (78′ Περέιρα), Ταγλιαφίκο – Μέσι, Γκονσάλο Μαρτίνες (46′ Σουάρες) – Λαουτάρο Μαρτίνες (70′ Μπενεντέτο)

ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ: Φαρίνες – Ερνάντες, Οσόριο, Βιαγιανουέβα, Ροσάλες (89′ Αριστιγκέτα) – Ερέρα (64′ Σοτέλδο), Ρινκόν, Μορένο – Ματσίς (79′ Χουάνπι), Ροντόν (72′ Μαρτίνες), Μουρίγιο.

Exit mobile version