WORLD FOOTBALL

Γκουαρδιόλα: «Έκοψε» τον Φιλίπε Κουτίνιο

Άκυρο του Καταλανού τεχνικού των «Πολιτών»

Γκουαρδιόλα
Γκουαρδιόλα
Συντάκτης: Μαρία Καλτσίδη Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η Μπαρτσελόνα στην προσπάθειά της να φέρει τον Νεϊμάρ στην Καταλονία, επιχείρησε να πουλήσει τον Φιλίπε Κουτίνιο στη Μάντσεστερ Σίτι αλλά μάταια αφού ο Πεπ Γκουαρδιόλα «έκοψε» τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό.

Πιο συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της Μπάρτσα, ήθελαν να κάνουν την υπέρβαση με τον Νεϊμάρ και μάλιστα, μετά το Κόπα Αμέρικα προσπάθησαν να παραχωρήσουν τον Κουτίνιο με μεταγραφή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σέζνι: «Μήπως είμαι ο κορυφαίος στον κόσμο;»

Οι «μπλαουγκράνα» στράφηκαν προς τη Μάντσεστερ Σίτι, στους οποίους υπήρξε ανεπίσημη κρούση, ωστόσο βρήκαν κλειστές πόρτες από τον Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ο Καταλανός τεχνικός μπορεί να αποθέωσε τον Βραζιλιάνο, αλλά τόνισε πως έχει καλύψει τη θέση του και πως δεν ενδιαφέρεται για το deal. Η Μπαρτσελόνα ζητούσε ένα ποσό μεγαλύτερο από τα 100 εκατ. ευρώ, αλλά ποτέ δεν προχώρησε η συγκεκριμένη περίπτωση.

Ζήσε το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου. Απόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων**. Εσύ θα προλάβεις;

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

Exit mobile version