WORLD FOOTBALL

Γουχάν: Η πόλη του κορονοϊού πανηγύρισε πρωτάθλημα! (pic)

Η γνωστή σε όλο τον κόσμο και ως η «πόλη» του κορονοϊού πανηγύρισε ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα! Η Γουχάν είναι η πόλη από την οποία ξεκίνησε η πανδημία, εξαιτίας της οποίας χιλιάδες άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους ενώ ακόμα το πρόβλημα είναι έντονο σε όλο τον πλανήτη. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: France Football: Αναδεικνύει την κορυφαία 11άδα όλων...

Γουχάν
Γουχάν
Συντάκτης: Μαρία Καλτσίδη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Η γνωστή σε όλο τον κόσμο και ως η «πόλη» του κορονοϊού πανηγύρισε ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα!

Η Γουχάν είναι η πόλη από την οποία ξεκίνησε η πανδημία, εξαιτίας της οποίας χιλιάδες άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους ενώ ακόμα το πρόβλημα είναι έντονο σε όλο τον πλανήτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: France Football: Αναδεικνύει την κορυφαία 11άδα όλων των εποχών

Σχεδόν έναν χρόνο μετά το ξέσπασμα του κορονοϊό στην Γουχάν, τίποτα δεν θυμίζει εκείνες τις πρώτες ημέρες της πανδημίας. Η ζωή έχει επιστρέψει στους κανονικούς ρυθμούς και η πόλη γιορτάζει την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Η ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών της Γουχάν για πρώτη φορά στην ιστορία της και μόλις 4 χρόνια μετά την άνοδο της στην 1η κατηγορία, κατέκτησε το πρωτάθλημα. Λόγω του κορονοϊού το πρωτάθλημα ουσιαστικά έγινε στην «φούσκα» της πόλης Κούνινγκ, στην Νότια Κίνα όπου το παρών έδωσαν 9 ομάδες.

Η Γιουχάν έπαιξε στον τελικό με την Τζιανσού Χουατάι, και κατέκτησε το πρωτάθλημα επικρατώντας με 4-0.

Exit mobile version