WORLD FOOTBALL

«Καμπανάκι» από Σάντος στη Πορτογαλία

Ο Πορτογάλος ήταν απογοητευμένος από την ομάδα του στο φιλικό με την Ολλανδία

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Η τραγική εμφάνιση της εθνικής Πορτογαλίας στο φιλικό με την Ολλανδία (3-0 επικράτησαν οι «Οράνιε»), έχει απογοητεύσει πολύ τον Φερνάντο Σάντος. Ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, αλλά και της εθνικής Ελλάδας, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου στους παίκτες του, καθώς δεν βγάζουν την ίδια θέληση με αυτή που έβγαζαν στα τελικά του Euro, το οποίο και κατέκτησαν στα γήπεδα της Γαλλίας.

Με το Μουντιάλ να πλησιάζει, ο έμπειρος τεχνικός θέλησε να ξεκαθαρίσει πως περιμένει πολλά περισσότερα από τους παίκτες του.

«Έχουμε πολλά πράγματα να κάνουμε, να δούμε την ομάδα, να δούμε τι κάνει καλά και τι δεν μπορεί να κάνει. Χρειάζεται να υπάρξει μεγαλύτερη πειθαρχία, όπως αυτή που υπήρχε κατά τη διάρκεια του Euro. Μια ομάδα που αμύνεται πολύ καλά, αλλά και βγαίνει στην αντεπίθεση με αποτελεσματικότητα», είχε χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως η Ολλανδία έπαιξε καλύτερα στο παιχνίδι.

«Πριν από δύο χρόνια χάσαμε επίσης από τη Βουλγαρία πριν από το Euro, αλλά πρέπει να πω ότι έχουμε μόνο μια ήττα σε επίσημους αγώνες», σημείωσε επίσης ο Σάντος.

Exit mobile version