WORLD FOOTBALL

Κόπα Άφρικα: Σε κίνδυνο βρίσκεται η διεξαγωγή του!

Η αφρικανική Συνομοσπονδία σκέφτεται να αναβάλλει το Κόπα Άφρικα, λόγω της έξαρσης του κορονοϊού, όσο και από την πίεση από τους συλλόγους, που θα στερηθούν των υπηρεσιών των παικτών τους για μεγάλο διάστημα.

Ο Κορονοϊός φαίνεται πως απειλεί και το Κόπα Άφρικα, με την αφρικανική Συνομοσπονδία (CAF), να εξετάζει το ενδεχόμενο αναβολής του.
Σε κίνδυνο το Κόπα Άφρικα
Συντάκτης: Γιώργος Διπλοΐδης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Κορονοϊός φαίνεται πως απειλεί και το Κόπα Άφρικα, με την αφρικανική Συνομοσπονδία (CAF), να εξετάζει το ενδεχόμενο αναβολής του.

Το Κύπελλο Εθνών Αφρικής ήταν να διεξαχθεί τον Ιανουάριο του 2021, όμως λόγω της πανδημίας, μεταφέρθηκε έναν χρόνο μετά. Τον Ιανουάριο του 2022, με τις ομάδες ήδη να σχεδιάζουν πως θα αγωνιστούν χωρίς να έχουν στην σύνθεση τους κάποιους σημαντικούς τους παίκτες.

Όμως η διοργάνωση που θα γινόταν από τις 9 Ιανουαρίου ως τις έξι Φεβρουαρίου, στο Καμερούν, βρίσκεται πλέον σε κίνδυνο και πάλι λόγω του ιού.

Σύμφωνα με το όσα μεταφέρει το «RMC», η CAF σκέφτεται σοβαρά να το αναβάλλει λόγω της έξαρσης της πανδημίας, αλλά και της πίεσης από τους συλλόγους που θα χάσουν τους παίκτες τους, ιδιαίτερα από τους Αγγλικούς.

Επειδή οι Αφρικανοί ποδοσφαιριστές ακόμα και όταν επιστρέψουν στο Ηνωμένο Βασίλειο ενδέχεται να χάσουν και άλλα παιχνίδια, γιατί θα πρέπει να μπουν σε καραντίνα.

Exit mobile version