WORLD FOOTBALL

Κόρη Μαραντόνα: «Σε παρακαλώ, μην τα παρατάς»

Η κόρη του Ντιέγκο Μαραντόνα, Τζανίνα, με ένα  συγκινητικό μήνυμά της στα social media ζητάει από τον πατέρα της να παραμείνει δυνατός και να βγει νικητής από αυτή την περιπέτεια υγείας που περνάει ο θρύλος του ποδοσφαίρου. Η κατάσταση της υγείας του Ντιέγκο Μαραντόνα, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Αργεντινής έχει σταθεροποιηθεί μετά την επέμβαση...

Μαραντόνα
Μαραντόνα
Συντάκτης: Μαρία Καλτσίδη Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η κόρη του Ντιέγκο Μαραντόνα, Τζανίνα, με ένα  συγκινητικό μήνυμά της στα social media ζητάει από τον πατέρα της να παραμείνει δυνατός και να βγει νικητής από αυτή την περιπέτεια υγείας που περνάει ο θρύλος του ποδοσφαίρου.

Η κατάσταση της υγείας του Ντιέγκο Μαραντόνα, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Αργεντινής έχει σταθεροποιηθεί μετά την επέμβαση για αφαίρεση αιματώματος στον εγκέφαλο, ωστόσο ο ζωντανός θρύλος του ποδοσφαίρου εξακολουθεί να νοσηλεύεται και να βρίσκεται υπό την παρακολούθηση των γιατρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαραντόνα: Χειρουργήθηκε στο κεφάλι!

Η κόρη του Τζανίνα Μαραντόνα, θέλησε να του αφιερώσει κάποιους στίχους ενός τραγουδιού, ζητώντας από τον πατέρα της να παραμείνει δυνατός.

«Μην είσαι μόνος στη βροχή, σε παρακαλώ μην τα παρατάς. Πρέπει να είσαι δυνατός σε τέτοιες στιγμές, να αντιμετωπίζεις την απογοήτευση, να παραμένεις ανοιχτός και θα είμαι μαζί σου. Όταν θες κάποιον να σε αγαπά, να σου προσφέρει την καρφιά του και να είναι δίπλα σου όταν τον χρειάζεσαι περισσότερο».

Exit mobile version