WORLD FOOTBALL

Κορονοϊός – Πορτογαλία: Έτοιμοι για την επανέναρξη του πρωταθλήματος

Οι Πορτογάλοι ετοιμάζονται για την επιστροφή στη… δράση, ξεκινώντας άμεσα τις προπονήσεις, ενώ η πρώτη σέντρα θα γίνει στα τέλη του Μαΐου. Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να ξεκινήσουν και πάλι οι προπονήσεις των ομάδων, ενώ η Κυβέρνηση ανάβει πράσινο φως για δράση στα τέλη Μαΐου. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λίβερπουλ: Απάντησε στο Δήμαρχο της πόλης...

Πόρτο Μπενφίκα
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Οι Πορτογάλοι ετοιμάζονται για την επιστροφή στη… δράση, ξεκινώντας άμεσα τις προπονήσεις, ενώ η πρώτη σέντρα θα γίνει στα τέλη του Μαΐου.

Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να ξεκινήσουν και πάλι οι προπονήσεις των ομάδων, ενώ η Κυβέρνηση ανάβει πράσινο φως για δράση στα τέλη Μαΐου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λίβερπουλ: Απάντησε στο Δήμαρχο της πόλης

«Από τη Δευτέρα, η ατομική εξωτερική άθληση επιτρέπεται. Και στο τέλος του μήνα, θα είναι πιθανό να συνεχίσουν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις στην πρώτη κατηγορία του ποδοσφαίρου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Πολιτείας και Οικονομίας της Πορτογαλίας, Πέδρο Σίζα Βιέιρα.

Μάλιστα, η ηγεσία της χώρας είναι διατεθειμένη να συνεισφέρει, ώστε οι ομάδες της πρώτης κατηγορίας να ολοκληρώσουν τη φετινή σεζόν.

Η απόφαση που έχει παρθεί μέχρι αυτή την ώρα, είναι τα παιχνίδια να πραγματοποιούνται κεκλεισμένων των θυρών και ενώ απομένουν 10 αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Exit mobile version