WORLD FOOTBALL

Κορονοϊός: Το ποδόσφαιρο νίκησε – Γεμάτα γήπεδα ξανά για Άγιαξ και Σίτι-Τότεναμ! (vids)

Τι όμορφες εικόνες. Εικόνες από τα παλιά. Το ποδόσφαιρο, που όλοι αγαπήσαμε σιγά σιγά επιστρέφει. Φίλαθλοι σε Αγγλία και Ολλανδία επέστρεψαν

Τι όμορφες εικόνες. Εικόνες από τα παλιά. Το ποδόσφαιρο, που όλοι αγαπήσαμε σιγά σιγά επιστρέφει. Φίλαθλοι σε Αγγλία και Ολλανδία επέστρεψαν
Soccer Football - Carabao Cup Final - Tottenham Hotspur v Manchester City - Wembley, London, Britain - April 25, 2021 General view of Manchester City fans inside the stadium before the match as thousands of fans are permitted to attend the Carabao Cup Final, which is part of the UK Government’s Events Research Programme Pool via REUTERS/Carl Recine
Συντάκτης: Μαρία Καλτσίδη Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Τι όμορφες εικόνες. Εικόνες από τα παλιά. Το ποδόσφαιρο, που όλοι αγαπήσαμε σιγά σιγά επιστρέφει. Φίλαθλοι σε Αγγλία και Ολλανδία επέστρεψαν στο γήπεδο και οι παίκτες το χάρηκαν με την ψυχή τους.

Το κανονικό ποδόσφαιρο επέστρεψε στο «Γουέμπλεϊ» και φιλοξένησε ξανά κόσμο. Οι κερκίδες γέμισαν με ποδοσφαιρικές ιαχές και οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι το καταχάρηκαν.

Κατέκτησαν το League Cup χάρη στο 1-0 επί της Τότεναμ και στο φινάλε της αναμέτρησης, οι «γαλάζιοι» του Μάντσεστερ πήγαν μπροστά στον κόσμο τους και το πανηγύρισαν μαζί με τους 2.000 οπαδούς τους που βρέθηκαν στο «στολίδι» του Λονδίνου.

Άλλα 2.000 άτομα ήταν οι οπαδοί της Τότεναμ και μαζί με τα 4.000 μέλη του Εθνικού Συστήματος Υγείας και κατοίκων της γύρω περιοχής συμπλήρωσαν 8.000 κόσμο στο ματς.

Γεύση… από τα παλιά πήραν και οι παίκτες και οι οπαδοί του Άγιαξ στο ματς με την Άλκμααρ, το οποίο κέρδισαν με 2-0 καθώς το Johan Cruiff Arena γέμισε ξανά με κόσμο, ενώ, έξω από αυτό, μετά τη νίκη της ομάδας του Τεν Χααγκ, στήθηκε μεγάλο πάρτι!

Δείτε τα βίντεο:

Exit mobile version