WORLD FOOTBALL

Κορονοϊός: Ξεκινάει το πρωτάθλημα με όρους: Απαγορεύεται να φτύνετε!

Κορονοϊός: Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την επανέναρξη του πρωταθλήματος στα Νησιά Φερόε, με μερικές… ξεχωριστές απαγορεύσεις. Όλες οι χώρες «ψάχνονται» για το πως και αν θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και πάλι, με τα Νησιά Φερόε να κάνουν ξανά σέντρα στις 9 Μαΐου, καθώς και τα κρούσματα είναι μόλις 185 χωρίς νεκρούς. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:...

Νήσοι Φερόε
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Κορονοϊός: Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την επανέναρξη του πρωταθλήματος στα Νησιά Φερόε, με μερικές… ξεχωριστές απαγορεύσεις.

Όλες οι χώρες «ψάχνονται» για το πως και αν θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και πάλι, με τα Νησιά Φερόε να κάνουν ξανά σέντρα στις 9 Μαΐου, καθώς και τα κρούσματα είναι μόλις 185 χωρίς νεκρούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολλανδία: Ο Πρωθυπουργός αποφάσισε, «τέλος οι αγώνες»!

Ωστόσο, πολλά θα είναι διαφορετικά σε σχέση με πριν, αφού θα ισχύσουν μερικές απαγορεύσεις, όπως παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών, δύο αποδυτήρια για κάθε ομάδα αλλά και κάθε ποδοσφαιριστής θα έχει το δικό του προσωπικό μπουκάλι. Παράλληλα, στα μέτρα ασφαλείας υπάρχει και η εντολή που απαγορεύει στους ποδοσφαιριστές να… φτύνουν στον αγωνιστικό χώρο.

Exit mobile version