WORLD FOOTBALL

Κριτική της Μπενφίκα για τα συνθήματα

Οι παίκτες της Πόρτο τραγουδούσαν υβριστικά συνθήματα κατά της Μπενφίκα στη φιέστα τους, γεγονός που δεν πέρασε ασχολίαστο…

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Στη διάρκεια της φιέστα της Πόρτο για την επιστροφή στους τίτλους στην Πορτογαλία, ακούστηκαν υβριστικά συνθήματα κατά της Μπενφίκα και η ομάδα της Λισσαβόνας δεν θα μπορούσε να μην απαντήσει.

Οι ποδοσφαιριστές της Πόρτο βγήκαν από τα όρια και η Μπενφίκα έκρινε ότι έπρεπε να απαντήσει, γι’ αυτό και ανέβασε ένα βίντεο στο twitter με του πανηγυρισμούς της Πόρτο, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων: «Αυτοί δεν μπορούν να πουν ότι δεν ξέρουν τι τραγουδούσαν. Η κουλτούρα του μίσους που παρακινείται και πυροδοτείται από επαγγελματίες, τα ξεπερνά όλα».

Μάλιστα ένας από τους ποδοσφαιριστές της Πόρτο και συγκεκριμένα ο Άλεξ Τέγιες εθεάθη να κρατάει ένα κασκόλ που έγραφε «όλα τα σκ…τα είναι η Μπενφίκα». Ο ίδιος ζήτησε συγνώμη, αλλά στο twitter της Μπενφίκα ανέβηκε το εξής σχόλιο: «Η κουλτούρα του μίσους και του φθόνου, εκείνων που ακόμα και όταν γιορτάζουν, δεν κρύβουν το τεράστιο κόμπλεξ κατωτερότητάς τους».

Exit mobile version