WORLD FOOTBALL

Λουτσέσκου: Πρώην προπονητής της ΑΕΚ ο αντικαταστάτης του στην Αλ-Χιλάλ

Μετά τον Ραζβάν Λουτσέσκου και ο αντικαταστάτης του στην Αλ Χιλάλ θα έχει περάσει από το ελληνικό πρωτάθλημα της Super League. Ο λόγος για τον Ζοσέ Μοράις  ο οποίος κάθισε στον πάγκο της ΑΕΚ τη σεζόν 2016/17. Ο 55χρονος πλέον Πορτογάλος τεχνικός είναι ο «εκλεκτός» για τη θέση του Λουτσέσκου καθώς ήδη παρουσιάστηκε από την...

Μετά τον Ραζβάν Λουτσέσκου και ο αντικαταστάτης του στην Αλ Χιλάλ θα έχει περάσει από το ελληνικό πρωτάθλημα της Super League.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Μετά τον Ραζβάν Λουτσέσκου και ο αντικαταστάτης του στην Αλ Χιλάλ θα έχει περάσει από το ελληνικό πρωτάθλημα της Super League.

Ο λόγος για τον Ζοσέ Μοράις  ο οποίος κάθισε στον πάγκο της ΑΕΚ τη σεζόν 2016/17. Ο 55χρονος πλέον Πορτογάλος τεχνικός είναι ο «εκλεκτός» για τη θέση του Λουτσέσκου καθώς ήδη παρουσιάστηκε από την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Να αναφέρουμε ότι ο Μοράις επιστρέφει στους πάγκους μετά από αρκετό καιρό. Συγκεκριμένα την τελευταία φορά που τέλεσε χρέη προπονητή, ήταν τον Δεκέμβριο του 2020, στη Νότιο Κορέα την Τζεονμπούκ Χιουντάι Μότορς, με την οποία κατέκτησε και δύο πρωταθλήματα (2019, 2020).

Η Αλ-Χιλάλ ανακοίνωσή της, γνωστοποίησε την πρόσληψη του Μοράις μέχρι το τέλος της σεζόν, ο οποίος αντικαθιστά τον Ραζβάν Λουτσέσκου στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Exit mobile version