WORLD FOOTBALL

Λουτσέσκου: Στο top10 του κόσμου! Πέρασε τον Ντιέγκο Σιμεόνε!

Η Αλ Χιλάλ του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τη νέα νίκη της επί της Αλ Ιτιφάκ βρίσκεται στο +8 στην κορυφή του πρωταθλήματος στη Σαουδική Αραβία, ούσα αγκαλιά με τον τίτλο, με τον Ρουμάνο τεχνικό να διανύει την κορυφαία καμπή της καριέρας του! Πιο συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «clubworldranking.com» ανέβασε τον πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ στο top...

Λουτσέσκου
Λουτσέσκου
Συντάκτης: Μαρία Καλτσίδη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Η Αλ Χιλάλ του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τη νέα νίκη της επί της Αλ Ιτιφάκ βρίσκεται στο +8 στην κορυφή του πρωταθλήματος στη Σαουδική Αραβία, ούσα αγκαλιά με τον τίτλο, με τον Ρουμάνο τεχνικό να διανύει την κορυφαία καμπή της καριέρας του!

Πιο συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «clubworldranking.com» ανέβασε τον πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ στο top 10 της λίστας των κορυφαίων προπονητών του κόσμου! Εκεί, όπου υπάρχουν ενδεικτικά τα ονόματα των Κλοπ, Ζιντάν, Γκουαρντιόλα και Τούχελ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τιμή και δόξα στον προπονητή Γκαρσία!

Ο τεχνικός της Αλ Χιλάλ, μάλιστα προσπέρασε τόσο τον Ντιέγκο Σιμεόνε ενώ πλέον έχει αφήσει αρκετά πίσω προπονητές όπως ο Τεν Χαγκ του Άγιαξ και ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο της Γουλβς.

Κι όλα αυτά χάρη στην πορεία της ομάδας του στη Σαουδική Αραβία.

Εννιά αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της σεζόν, η Αλ Χιλάλ εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις της και όλα δείχνουν πως θα στεφθεί πρωταθλήτρια.

Σε 21 ματς έχει συγκεντρώσει 51 βαθμούς, με 15 νίκες, 51 γκολ (2,43 ανά αγώνα) ενώ είναι και η ομάδα με τις περισσότερες ολοκληρωμένες πάσες στη λίγκα με 11.578.

 

 

Exit mobile version