WORLD FOOTBALL

Μαραντόνα-Ανατριχιαστικό: Κρατούν κρυφό τον θάνατο του από τον Μπιλάρδο!

Ο προπονητής του Μαραντόνα στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 1986, Κάρλος Μπιλάρδο , αγνοεί ότι έφυγε από τη ζωή ο Ντιέγο.

Συντάκτης: Γιώργος Διπλοΐδης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο προπονητής του Μαραντόνα στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 1986, Κάρλος Μπιλάρδο , αγνοεί ότι έφυγε από τη ζωή ο Ντιέγο.

Την ώρα που όλος ο κόσμος είναι συγκινημένος με τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα, ο Κάρλος Μπιλάρδο δεν γνωρίζει τίποτα. Ο τελευταίος ήταν ο προπονητής του στην Εθνική Αργεντινής, που κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο το 1986.

Ο Μπιλάρδο στα 82 του χρόνια αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα υγείας, νευρολογικής φύσεως και όχι μόνο. Η οικογένειά του όμως όπως ήταν λογικό δεν θέλησε να του αποκαλύψει πως ο «Ντιεγκίτο» απεβίωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μέρτενς: O συγκλονιστικός αποχαιρετισμός του στον Μαραντόνα!

«Δεν μπορώ να του πω ότι ο Ντιέγκο πέθανε. Είχαν μια σχέση πατέρα-γιου», τόνισε ο αδερφός του, Χόρχε Μπιλάρδο. «Οι νοσοκόμες που τον προσέχουν είχαν ήδη ενημερωθεί πως αν συνέβαινε ένα τέτοιο κακό, η τηλεόραση θα έπρεπε να είναι κλειστή. Του είπαμε πως υπήρχε μια βλάβη», πρόσθεσε.

Ο Κάρλος Μπιλάρδο οδήγησε την Αργεντινή σε τρία Μουντιάλ, από το 1982 μέχρι το 1990. Η σχέση του με τον Μαραντόνα ήταν εξαιρετική, μάλιστα τον είχε αποκαλέσει τον γιο που δεν είχε ποτέ.

Exit mobile version