Οι ανακρίσεις εφτά ατόμων που εμπλέκονται με τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα, αναβλήθηκαν για τις 14 Ιουνίου.

Οι ανακρίσεις εφτά ατόμων που εμπλέκονται με τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα, αναβλήθηκαν για τις 14 Ιουνίου.

Οι ανακρίσεις εφτά ατόμων που εμπλέκονται με τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα, αναβλήθηκαν για τις 14 Ιουνίου.

Την ερχόμενη Δευτέρα 31 Μαΐου, ήταν προγραμματισμένο, να γίνει η ανάκριση εφτά ατόμων, που φαίνεται να εμπλέκονται με τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα.

Αυτή τελικά αναβλήθηκε για τις 14 Ιουνίου. Οι συγκεκριμένοι εφτά άνθρωποι ανήκαν στην ιατρική ομάδα του «Ντιέγο» και και κατηγορούνται για «ανθρωποκτονία με επιβαρυντικές περιστάσεις».

Αν τελικά κριθούν ένοχοι, από τις αρμόδιες αρχές μπορεί να φυλακιστούν από οχτώ ως και 25 χρόνια.

Η εισαγγελία ενός προαστίου του Μπουένος Αϊρες, του Σαν Ισίντρο ερευνά την συγκεκριμένη υπόθεση. Μάλιστα θεωρεί πως ο θάνατος του αστέρα του ποδοσφαίρου, προήλθε από δικής τους αμέλεια ενώ εξασκούσαν το επάγγελμα τους.

Η συμπεριφορά τους αυτή, είχε σαν αποτέλεσμα, να επιδεινωθεί η υγεία του, σε σημαντικό βαθμό, που τελικά επέφερε και τον θάνατο του.

Ο Μαραντόνα αντιμετώπιζε νεφρικά, ηπατικά και καρδιακά προβλήματα. Τελικά έφυγε από την ζωή σε ανακοπή καρδιάς στις 25 Νοεμβρίου του 2020.

Σε ηλικία 60 ετών, λίγο καιρό μετά από την επέμβαση που είχε κάνει στον εγκέφαλο για την αντιμετώπιση ενός θρόμβου σ’ αυτόν.

Μια έκθεση εμπειρογνωμόνων που βγήκε στο φως της δημοσιότητας, στις αρχές του μήνα, ουσιαστικά υποστήριζε πως «εγκαταλείφθηκε στην μοίρα του» και οι αρμόδιοι γιατροί, έδειξαν πάρα πολύ μεγάλη αμέλεια κατά την διάρκεια της θεραπείας του.

Έτσι μοιραία, προήλθε το μοιραίο περιστατικό του θανάτου του, που συγκλόνισε όλον τον κόσμο του ποδοσφαίρου και μη.

Έτσι με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η τύχη της υπόθεσης, που όπως φαίνεται θα έχει πολύ δρόμο μπροστά της ακόμη, για να φανεί ποιοι είχαν την ευθύνη (αν τελικά είχαν) για το «αντίο» αυτού ρου σπουδαίου ποδοσφαιριστή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μαραντόνα: Αυτό τον σκότωσε – Βγήκε το επίσημο πόρισμα

Τηλεθέαση 29/5: Ο τελικός του House of Fame πήγε για το «κόλπο γκρόσο»!

USS Iwo Jima: Ένα από τα μεγαλύτερα ελικοπτεροφόρα πλοία του κόσμου στη Σούδα (pics)

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.