Ο Ντιεγκίτο πήρε το… όπλο του και άρχισε να βάλει κατά του τεχνικού και του προέδρου της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Αργεντινής

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα είναι και πάλι εδώ και βάλλει κατά πάντων!

Ο Αργεντινός σταρ μιλώντας στο CNN, έκανε ευθεία επίθεση στον πρόεδρο της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Καλούντιο Τάπια αλλά και στον νυν τεχνικό Χόρχε Σαμπάολι τον οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ τον χαρακτήρισε προδότη!

«Ήρθε στην Εθνική με ένα μάτσο βοηθούς και προσπαθεί να μας εξηγήσει ότι η μπάλα είναι στρογγυλή. Οφείλει να έχει μεγαλύτερο σεβασμό για την κληρονομιά που αφήσαμε, αυτό που κάναμε στο ποδόσφαιρο με την Αργεντινή εμείς οι παλαιότεροι. Για μένα ο Σαμπάολι είναι προδότης. Όταν κερδίσαμε το Davis Cup το 2016  μου είπε ότι ήθελε να με τιμήσει στη Σεβίλλη, όμως τώρα που ανέλαβε την Εθνική δεν θέλει καν να μιλάει για ποδόσφαιρο με τον Μαραντόνα.  Ποιος, αυτός που δεν θυμόμαστε να έχει βάλει ποτέ γκολ στην  καριέρα του. Εγώ το μόνο που ήθελα ήταν να έρθω πιο κοντά στην Εθνική, τίποτα άλλο».

Ο Μαραντόνα δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τομ Λιονέλ Μέσι και τις συτγκρίσεις που γίνονται με τον ίδιο.

«Άφήστε τον ήσυχο. Είναι φανταστικός παίκτης αλλά αφήστε τον να κάνει ην δουλειά του. Μην τον συγκρίνετε με μένα. Τότε που πήρε την απόφαση να σταματήσει από την Εθνική δεν ήταν  δική του απόφαση αλλά του προέδρου της Ομοσπονδίας. Αυτός φταίει…»