WORLD FOOTBALL

Nations League: Κορυφή και Final 4 για Ιταλία

Ανώτερη ήταν η ψυχωμένη Ιταλία, που πήρε το πολύτιμο εκτός έδρας τρίπονο, κόντρα στη Βοσνία, με σκορ 0-2. Η νίκη για τους Ολλανδούς δεν έφτανε για να πάρουν την πρώτη θέση

Συντάκτης: Βασίλης Μπαντής Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Χάρη στα γκολ των Μπελότι και Μπεράρντι η Ιταλία πήρε τη νίκη κόντρα στη Βοσνία, αλλά και την πρωτιά στον όμιλό της για το Nations League.

Ανώτερη ήταν η ψυχωμένη Ιταλία, που πήρε το πολύτιμο εκτός έδρας τρίπονο, κόντρα στη Βοσνία, με σκορ 0-2.

Οι φιλοξενούμενοι, με ένα γκολ του Μπελότι στο 22′ και ένα του Μπεράρντι στο 68′ πήραν τη νίκη, μαζί την πρώτη θέση στον Α’ όμιλο της Α’ κατηγορίας του Nations League.

Οι Ιταλοί που είχαν το κίνητρο πήραν αυτό που ήθελαν από τον αγώνα, και με τα γκολ των Μπελότι και Μπεράρντι «καθάρισαν» την Βοσνία.

Την ίδια ώρα, η Ολλανδία κέρδιζε την Πολωνία, εκτός έδρας, με ανατροπή. Ειδικότερα, το σκορ για τους Πολωνούς άνοιξε ο Γιόσβιακ με πλασέ, μόλις στο 6ο λεπτό. Οι Ολλανδοί μπορεί να άργησαν, αλλά βρήκαν τα δύο γκολ της ανατροπής στην τελευταία «στροφή» του αγώνα.

Ο φορμαρισμένος Ντεπάι έκανε το 1-1 με πέναλτι στο 77′, ενώ η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 84′, με τον Βαιλάντουμ. Όλα αυτά όμως δεν έφταναν για τους Ολλανδούς, για να πάρουν την πρώτη θέση από την Ιταλία.

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής
Βοσνία-Ιταλία 0-2
(22’ Μπελότι, 68’ Μπεράρντι)

Πολωνία-Ολλανδία 1-2
(5’ Γιόσβιακ – 77’ πεν. Ντεπάι, 84’ Βαϊνάλντουμ)

Βαθμολογία

1. Ιταλία 12 (7-2)
2. Ολλανδία 11 (7-4)
3. Πολωνία 7 (6-6)
4. Βοσνία 2 (3-11)

 

Exit mobile version