WORLD FOOTBALL

Νίκη για την Ντόρτμουντ (vid)

Ένα τέρμα έκρινε τον τελικό νικητή. Και αυτό αναζητεί… κάτοχο. Η Ντόρτμουντ επικράτησε της Λάτσιο με 1-0, σε παιχνίδι προετοιμασίας που έγινε στο Έσσεν. Το μοναδικό τέρμα ανήκει στον β (6’), αν και για να επιτευχθεί απαιτήθηκε η κόντρα σε αμυντικό της Λάτσιο και από εκεί στα δίχτυα της εστίας του γκολκίπερ της ιταλικής ομάδας,...

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ένα τέρμα έκρινε τον τελικό νικητή. Και αυτό αναζητεί… κάτοχο. Η Ντόρτμουντ επικράτησε της Λάτσιο με 1-0, σε παιχνίδι προετοιμασίας που έγινε στο Έσσεν.

Το μοναδικό τέρμα ανήκει στον β (6’), αν και για να επιτευχθεί απαιτήθηκε η κόντρα σε αμυντικό της Λάτσιο και από εκεί στα δίχτυα της εστίας του γκολκίπερ της ιταλικής ομάδας, Στρακόσια.

Στο φιλικό έκανε και το ντεμπούτο του με τα «κιτρινόμαυρα» η φετινή ατραξιόν της γερμανικής ομάδας, ο Βέλγος Αξελ Βίτσελ.

Όπως και να έχει, η αναμέτρηση (τελευταία για την BVB πριν τη σέντρα στη Bundensliga) διέθετε και έναν υψηλό καλεσμένο, αφού την παρακολούθησε ο τεχνικός της Νάπολι,Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος ήθελε να… κατασκοπεύσει τους «λατσιάλι», πρώτους αντίπαλους στην Serie A.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=1MIyd-5LayE

Exit mobile version