WORLD FOOTBALL

Ο Λόκο Αμπρέου το πήρε απόφαση στα 44 του! (vids+pics)

Μετά από μια πολύ σπουδαία καριέρα, ο Σεμπάστιαν Λόκο Αμπρέου είπε «αντίο» στα γήπεδα ύστερα από 26 ολόκληρα χρόνια!

Μετά από μια καριέρα που έμοιαζε οτι δεν θα... τελειώσει ποτέ, ο Σεμπάστιαν Λόκο Αμπρέου είπε «αντίο» στα γήπεδα μετα από 26 ολόκληρα χρόνια!
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Μετά από μια καριέρα που έμοιαζε ότι δεν θα… τελειώσει ποτέ, ο Σεμπάστιαν Λόκο Αμπρέου είπε «αντίο» στα γήπεδα ύστερα από 26 ολόκληρα χρόνια!

Ο Σεμπάστιαν Λόκο Αμπρέου που ήταν από τους πιο ωραίους «τρελούς» των γηπέδων αγωνίστηκε σε 20 ομάδες, μεταξύ των οποίων και ο Άρης τη σεζόν 2009-10 για λίγους μήνες. Με τους κίτρινους ο σπουδαίος φορ είχε 9 συμμετοχές και 5 γκολ.

Απόψε στις 21:00 ο 44χρονος Ουρουγουανός  αναμένεται να αγωνιστεί για τελευταία φορά με τη Σουντ Αμέρικα της πατρίδας του απέναντι στη Λίβερπουλ Ουρουγουάης.

«Τελείωσα (την καριέρα μου) παίρνοντας όλα όσα θα μπορούσα να φανταστώ στη Μίνας (πόλη καταγωγής του) μικρός και πλέον δεν έχω κάτι άλλο να δώσω. Τα έδωσα όλα και το να είμαι ικανός να πάρω αυτή την απόφαση με δύναμη, ενεργός στα 44 μου χρόνια και με την ομάδα σε καλό σημείο, είναι ο καλύτερος τρόπος», είπε ο Αμπρέου.

Να σημειώσουμε ότι έκανε το ντεμπούτο του 4 Ιουνίου του μακρινού 1995. Ολοκλήρωσε μια καριέρα 26 ετών και 6 ημερών και το έκανε κόντρα στη Λίβερπουλ, την ίδια ομάδα με την οποία είχε ντεμπουτάρει επαγγελματικά!

Το 2017 ο Αμπρέου μπήκε στα ρεκόρ Γκίνες για τον ποδοσφαιριστή με τους περισσότερους επαγγελματικούς συλλόγους, όταν υπέγραψε στην Άουνταξ της Χιλής.

Με την εθνική Ουρουγουάης, αγωνίστηκε 70 φορές και πέτυχε 26 γκολ. Συμμετείχε σε δύο Μουντιάλ και ήταν πρωταθλητής Λατινικής Αμερικής με τη «σελέστε» το 2011. Στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 πέτυχε το πέναλτι κόντρα στην Γκάνα, με το οποίο η Ουρουγουάη προκρίθηκε για πρώτη φορά μετά από 40 χρόνια στα ημιτελικά.

Εκτός από τον Άρη ο Σεμπάστιαν Λόκο Αμπρέου έπαιξε σε: Ντεφενσόρ Σπόρτινγκ, Σαν Λορέντζο, Λα Κορούνια, Γκρέμιο, Τέκος, Νασιονάλ, Κρουζ Αζούλ, Αμέρικα, Ντοράδος, Μοντερέι, Σαν Λουίς, Τίγκρες, Ρίβερ Πλέιτ, Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, Σοσιεδάδ, Μποταφόγκο, Φιγκουεϊρένσε, Ροζάριο Σεντράλ, Αούκας, Σολ ντε Αμέρικα, Σάντα Τέκλα, Μπανγκού, Σεντράλ Εσπανιόλ, Πουέρτο Μοντ, Άουνταξ Ιταλιάνο, Μαγκαγιάνες, Ρίο Μπράνκο, Μπόστον Ρίβερ, Αθλέτικ Κλαμπ, Σουντ Αμέρικα.

 

Exit mobile version