WORLD FOOTBALL

Ο Νεϊμάρ βάζει τίτλους τέλους με την Εθνική Βραζιλίας!

Ο Νεϊμάρ αποκάλυψε ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 αναμένεται να είναι και το τελευταίο που θα συμμετάσχει με την εθνική Βραζιλίας!

Είναι 29 στα 30. Θεωρητικά μια πενταετία γεμάτη έχει ακόμα σίγουρα. Ο Νεϊμάρ ωστόσο σκέφτεται σοβαρά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 να είναι και το τελευταίο του με την Εθνική Βραζιλίας.
Ο Νεϊμάρ αποκάλυψε ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 αναμένεται να είναι και το τελευταίο που θα συμμετάσχει με την εθνική Βραζιλίας!
Συντάκτης: Ιωσήφ Σηφάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Είναι 29 στα 30. Θεωρητικά μια πενταετία γεμάτη έχει σίγουρα ακόμα. Ο Νεϊμάρ ωστόσο σκέφτεται σοβαρά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 να είναι και το τελευταίο του με την Εθνική Βραζιλίας.

Ο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν έριξε τη…βόμβα σε μια ταινία, που  κυκλοφόρησε μέσω της πλατφόρμας του DAZN με τίτλο «Neymar & The Line Of Kings».

Οι δύο έως τώρα παρουσίες του σε Μουντιάλ δεν έχουν στεφθεί με ιδιαίτερη επιτυχία, καθώς το 2014 αποκλείστηκε στα ημιτελικά με το αξέχαστο 7-1 από τους Γερμανούς, ενώ το 2018 η πορεία σταμάτησε στους «8».

«Πιστεύω αυτό είναι το τελευταίο μου Παγκόσμιο Κύπελλο. Είναι το τελευταίο μου γιατί δεν πιστεύω, μετά από αυτό, θα έχω την ίδια νοητική δύναμη που χρειάζεται για το επίπεδο που βρίσκομαι.

Μέχρι τότε θα τα δώσω όλα, ώστε να τα πάρω όλα με την εθνική ομάδα της Βραζιλίας. Να κάνω πραγματικότητα το μεγαλύτερο όνειρο που είχα από τότε που ήμουν παιδί. Και πιστεύω ότι μπορώ να το κάνω!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μένει να δούμε αν πράγματι εμείνει σε αυτή την απόφαση, ή κάποιος παράγοντας αλλάξει τις σκέψεις του.

Exit mobile version