WORLD FOOTBALL

Ο Νεϊμάρ ξέχασε Ρονάλντο και Μέσι!

Ο Βραζιλιάνος ρωτήθηκε σε συνέντευξη για τους παίκτες που θα ξεχωρίσουν στο Μουντιάλ και δεν αναφέρθηκε καθόλου στους δύο σούπερ σταρ

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Νεϊμάρ έκανε και πάλι τη διαφορά, όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε και σε ερώτηση για τους παίκτες που θα ξεχωρίσουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο, δεν ανέφερε τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι!

Ο Βραζιλιάνος βρίσκεται στην πατρίδα του, όπου διανύει την αποθεραπεία του, για να είναι πανέτοιμος εν όψει του Μουντιάλ. Έτσι, φρόντισε να ανεβάσει τους τόνους και να δημιουργήσει… ίντριγκες. Σε συνέντευξη που παραχώρησε ρωτήθηκε για τους ποδοσφαιριστές που θα ξεχωρίσουν στη μεγάλη διοργάνωση του καλοκαιριού και δεν είπε καν τα ονόματα των Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι.

Για την ακρίβεια ο Νεϊμάρ απάντησε: «Υπάρχουν πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές που θα βρίσκονται στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Νομίζω πως ο Κουτίνιο και ο Γκάμπριελ Ζεσούς είναι οι παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά.

Περιμένω να το αποδείξουν. Ο Σαλάχ είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να μην αγωνίζεται σε παραδοσιακά δυνατή Εθνική, αλλά μπορεί να έχει επίσης ένα καλό Μουντιάλ. Και υπάρχουν και άλλοι, όπως ο Ντε Μπρόινε ή ο Αζάρ που έχουν τεράστια ποιότητα. Και ο Λουίς Σουάρες επίσης».

Exit mobile version