Ομάρ Ελαμπντελαουί: Ζήτησε να μην διωχτεί ποινικά αυτός που διέρρευσε την φωτογραφία από το ατύχημα

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί που βρίσκεται σε διαδικασία ανάρρωσης, μετά το ατύχημα που είχε με βεγγαλικά ζήτησε από τη Γαλατασαράι να μην κινηθεί νομικά εναντίον εκείνου που διέρρευσε την φωτογραφία, στην οποία φαίνονται τα εγκαύματα στο πρόσωπό του. Η φωτογραφία που διέρρευσε στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες, απεικονίζει τον Ομάρ Ελαμπντελάουί σε άσχημη κατάσταση μετά το...

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί που βρίσκεται σε διαδικασία ανάρρωσης, μετά το ατύχημα που είχε με βεγγαλικά ζήτησε από τη Γαλατασαράι να μην κινηθεί νομικά εναντίον εκείνου που διέρρευσε την φωτογραφία, στην οποία φαίνονται τα εγκαύματα στο πρόσωπό του.

Η φωτογραφία που διέρρευσε στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες, απεικονίζει τον Ομάρ Ελαμπντελάουί σε άσχημη κατάσταση μετά το ατύχημά του, καθώς υπέστη εγκαύματα.

Ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης, από το βράδυ της παραμονής Πρωτοχρονιάς. Θυμίζουμε ότι το ατύχημα συνέβη όταν ο Νορβηγός μπακ προσπάθησε προστατέψει το παιδί του από κάποια πυροτεχνήματα, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει πλέον να χάσει ακόμα και η όρασή του.

Ο γιατρός του Ομάρ, Βεντάτ Καγιά, τόνισε πως ο ποδοσφαιριστής είναι πολύ καλύτερα, ωστόσο άπαντες περιμένουν νεότερα για την κατάσταση της υγείας του.

ην στιγμή που ο παίκτης δίνει τη δική του μάχη, κάποιοι διέρρευσαν μια φωτογραφία του Νορβηγού που φαίνονται τα εγκαύματα στο πρόσωπο του και του παρέχονται οι πρώτες βοήθειες στο αριστερό μάτι. Η Γαλατάσαραϊ από την πλευρά της, έσπευσε να σταματήσει την διαρροή της φωτογραφίας απειλώντας με μηνύσεις και σοβαρές συνέπειες αυτόν που την τράβηξε. Ωστόσο, ο 29χρονος αμυντικός ζήτησε από την ομάδα να μην κινηθεί εναντίον του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μην το κάνετε. Θα υποφέρει η οικογένειά του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ομάρ: Οι συγκλονιστικές δηλώσεις του Φατίχ Τερίμ από το νοσοκομείο (vid)