WORLD FOOTBALL

Παλμέιρας: Τρίμπαλο στη Ρίβερ Πλέιτ ο Φερέιρα και φουλ για τελικό! (vid)

Μία... ανάσα από τον τελικό είναι η Παλμέιρας, του Αμπέλ Φερέιρα η οποία κέρδισε 3-0 εκτός έδρας τη Ρίβερ Πλέιτ στα ημιτελικά του Copa Libertadores.

Παλμέιρας
Συντάκτης: Γιώργος Διπλοΐδης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Μία… ανάσα από τον τελικό είναι η Παλμέιρας, του Αμπέλ Φερέιρα η οποία κέρδισε 3-0 εκτός έδρας τη Ρίβερ Πλέιτ στα ημιτελικά του Copa Libertadores.

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε η Παλμέιρας η οποία τα ξημερώματα της Τετάρτης (6/1) κέρδισε 3-0 τη Ρίβερ Πλέιτ στο πρώτο ματς για τα ημιτελικά του «Copa Libertadores»

Οι Βραζιλιάνοι του Αμπέλ Φερέιρα άνοιξαν το σκορ στο 27’ με διαγώνιο σουτ του Ρόνι. Στο 27` ο Λουίζ Αντριάνο σημείωσε το 2-0.

Οι γηπεδούχοι στο 60` έμειναν με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Καρασκάλ με απευθείας κόκκινη κάρτα. Έτσι οι φιλοξενούμενοι διαμόρφωσαν το τελικό σκορ με κεφαλιά του Ματίας Βίνια στο 62’.

Ο δεύτερος αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένος για την επόμενη Τετάρτη (13/1, 02:30). Με την Παλμέιρας πλέον να περιμένει τον αντίπαλό της για τον μεγάλο τελικό, ο οποίος θα προκύψει από το ζευγάρι Μπόκα Τζούνιορς-Σάντος (ξημερώματα της Πέμπτης 7/1, 00:15).

Ουάρντα: «Επέστρεψα και είμαι έτοιμος…» (pic)

ΠΑΟΚ: Καλωσόρισμα με… σφαλιάρες στον Κρμέντσικ, αποθεραπεία ο Ουάρντα (vid)

Exit mobile version