WORLD FOOTBALL

Πορτογαλία: «Βράζουν» για το ακυρωθέν γκολ με τη Σερβία

Σερβία και Πορτογαλία αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 σε παιχνίδι για την 2η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ του 2022. Οργή για το ακυρωθέν γκολ του Ρονάλντο Η οργή που επικρατεί στην Πορτογαλία «αποτυπώνεται» ανάγλυφα στα πρωτοσέλιδα του Τύπου της χώρας ο οποίος… β βράζει! Στο επίκεντρο φυσικά το ακυρωθέν γκολ  του Κριστιάνο Ρονάλντο, κάτι που έκανε...

Σερβία και Πορτογαλία αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 σε παιχνίδι για την 2η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ του 2022.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Σερβία και Πορτογαλία αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 σε παιχνίδι για την 2η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ του 2022. Οργή για το ακυρωθέν γκολ του Ρονάλντο

Η οργή που επικρατεί στην Πορτογαλία «αποτυπώνεται» ανάγλυφα στα πρωτοσέλιδα του Τύπου της χώρας ο οποίος… β βράζει! Στο επίκεντρο φυσικά το ακυρωθέν γκολ  του Κριστιάνο Ρονάλντο, κάτι που έκανε έξαλλο τον σταρ της Γιουβέντους.

Ο Ρονάλντο σκόραρε στις καθυστερήσεις, όμως το γκολ του δεν μέτρησε παρά το γεγονός ότι  ήταν ξεκάθαρο πως η μπάλα πέρασε τη γραμμή.

«Χωρίς ντροπή» και «Κλοπή» είναι δύο από τους πιο χαρακτηριστικούς τίτλους στα σημερινά (28/3) πρωτοσέλιδα των πορτογαλικών εφημερίδων.

Βεβαίως οι Πορτογάλοι κάνουν αναφορά και στο γεγονός ότι σε αυτή τη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου δεν υπάρχει VAR.

Δείτε παρακάτω τι γράφει ο Τύπος στην Πορτογαλία

Exit mobile version