×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Πώς έφτασε ν’ ανήκει ο Λουτσιάνο στη Λεγανές…


Λάμπρος Γκαραγκάνης

Πώς έφτασε ν’ ανήκει ο Λουτσιάνο στη Λεγανές…


Στις 17 Ιουλίου 2017 η ΠΑΕ ανακοίνωσε τον Βραζιλιάνο επιθετικό, τονίζοντας ότι το «τριφύλλι» συμφώνησε με την Κορίνθιανς για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή έως τις 31 Δεκεμβρίου του περασμένου έτους, με τον Λουτσιάνο να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό από την 1η Ιανουαρίου 2018 μέχρι τις 30 Ιουνίου 2020!

Η εξέλιξη των πραγμάτων γνωστή. Ο Γιάννης Αλαφούζος ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τους «πράσινους», ο 25χρονος ήδη έχει τραυματιστεί σοβαρά κι όταν επέστρεψε στη δράση ήταν δεδομένο ότι δεν θα συνεχίσει ανεξαρτήτως ιδιοκτησίας λόγω του συμβολαίου του που ήταν ιδιαιτέρως βαρύ (αξίας 550.000 ευρώ, δίχως την εφορία!).

Ο Λουτσιάνο Νέβες αγωνίστηκε ως δανεικός στη Λεγανές από τις 24 Αυγούστου 2016 μέχρι τις 30 Ιουνίου 2017. Γύρισε στην Κορίνθιανς, που άνηκε, και στη συνέχεια εξελίχτηκε η υπόθεση με τους «πράσινους» όπως είναι γνωστή. Με τη λήξη της σεζόν, και συγκεκριμένα προς το τέλος Μαΐου του 2018, ο Βραζιλιάνος συμφώνησε να λύσει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό και να μείνει ελεύθερος αντί των δεδουλευμένων του. Έχοντας συμβόλαιο δύο ετών ακόμη, το οποίο τέθηκε ανενεργό.

Στις 30 Ιουνίου ανακοινώθηκε από τη Φλουμινένσε με τριετή δανεισμό από τη Λεγανές, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του βραζιλιάνικου συλλόγου, με οψιόν αγοράς από τους Ισπανούς. Πως έφτασε ν’ ανήκει εκεί ο Νέβες και πως συμφωνήθηκε τριετής δανεισμός είναι ένα επεισόδιο που χάθηκε στη ροή των γεγονότων. Η συγκεκριμένη μεταγραφή του και του Αντρές Τσάβες, που πρωταγωνίστησε σε mega deal για τα δεδομένα του «τριφυλλιού» κι έφυγε χωρίς να είναι γνωστά τα οικονομικά δεδομένα της αποχώρησης, αποτελούν επιλογές των Ουζουνίδη, Διαμαντόπουλου που «έτρεξαν» τον περυσινό σχεδιασμό…

Το sportime.gr επικοινώνησε μ’ έναν εκ των εκπροσώπων του Νέβες, τον Νέλσον Μόουρα, ο οποίος δεν θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο για τον τρόπο που ο ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό Λουτσιάνο κατέληξε δανεικός στη «Φλου» από τη Λεγανές. Διαθέσιμος θα είναι από τις 16 Ιουλίου και μετά, μια και τότε θα φτάσει το δελτίο του στην ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Βραζιλίας αφού αγωνιζόταν στην Ευρώπη.

ΠΑΙΞΕ ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΒΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ

Sportime Extras