WORLD FOOTBALL

Πρίγιοβιτς: Οριστικό τέλος από την Αλ-Ιτιχάντ – «Είμαι έτοιμος για νέα πρόκληση»

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς μένει ελεύθερος και επίσημα από την Αλ - Ιτιχάντ, στέλνοντας το δικό του αποχαιρετιστήριο μήνυμα.

Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς
Συντάκτης: Μάριος Σταμπουλής Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς κυκλοφορεί πλέον ελεύθερος και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Γνωστό είχε γίνει εδώ και μέρες πως ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς είναι ελεύθερος από την Αλ Ιτιχάντ, κάτι που επισημοποίησε και ο ίδιος πλέον, στέλνοντας το δικό του ξεχωριστό μήνυμα.

Ο Σέρβος επιθετικός, θέλησε να αποχαιρετήσει την ομάδα από τη Σαούδικη Αραβία, τονίζοντας πως η παρουσία του εκεί έλαβε τέλος. Παράλληλα, δήλωσε έτοιμος για νέες προκλήσεις στην καριέρα του, εκφράζοντας την ανυπομονησία για το επόμενο… βήμα.

«Μετά από 2,5 χρόνια η περιπέτεια μου στην Σαουδική Αραβία τελείωσε. Έχω βελτιωθεί πολύ τόσο ως άνθρωπος, όσο και ως ποδοσφαιριστής. Είμαι έτοιμος για μια νέα πρόκληση και ανυπομονώ να αρχίσω. Χαιρετίσματα σε όλους τους φιλάθλους που με στηρίζουν και τα λέμε σύντομα στο γήπεδο», ανέφερε στο μήνυμά του ο 31χρονος φορ.

Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ, πήγε στην Αλ-Ιτιχάντ τον Ιανουάριο του 2019, η παρουσία του από εκεί πέρασε από πολλά… κύματα, έχοντας καταγράψει συνολικά 57 συμμετοχές με 21 γκολ και επτά ασίστ.

Οι φήμες για την επόμενή του ομάδα πληθαίνουν συνεχώς και Σερβικά ΜΜΕ χρίζουν τον ΠΑΟΚ ως το ένα από τα φαβορί για την απόκτησή του. Πιο συγκεκριμένα η στην ιστοσελίδα mondo.rs, επίσης αναφέρει, πως οι διαπραγματεύσεις του «Πρίγιο» με τον Ερυθρό Αστέρα «ναυάγησαν», με τον ποδοσφαιριστή, να ψάχνει ομάδα, για να συνεχίσει την καριέρα του.

Μάλιστα θεωρούν τον ΠΑΟΚ, ως ένα από τα φαβορί για να συνεχίσει την καριέρα του, δηλαδή να επιστρέψει στην Τούμπα, που μεγαλούργησε.

Παρόλα αυτά κάνουν γνωστό επίσης, πως για τον Σέρβο φορ, σύλλογοι από την Ρωσία και την Τουρκία φέρονται να θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΑΟΚ: «Στοπ» στους «ασπρόμαυρους» οπαδούς για τη ρεβάνς με τη Ριέκα

Μίσιτς: «Ορκίστηκα στον εαυτό μου ότι θα ξαναπαίξω ποδόσφαιρο, ο Λουτσέσκου έχει πάντα υπό τον έλεγχό του τα αποδυτήρια»

The Bachelor: Ο Παναγιώτης Βασιλάκος «έχει μέλι» – Αυτή η παίκτρια τον προσέγγισε ξανά!

Exit mobile version