WORLD FOOTBALL

Ροναλντίνιο-Σοκ: «Έφυγε» η μητέρα του από κορονοϊό

Ο Ροναλντίνιο περνάει δύσκολες στιγμές καθώς η μητέρα του... έφυγε από επιπλοκές που είχε στην υγεία της από τον Κορονοϊό.

Ροναλντίνιο
Ροναλντίνιο
Συντάκτης: Γιώργος Διπλοΐδης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ροναλντίνιο-Σοκ: Ο Ροναλντίνιο περνάει δύσκολες στιγμές καθώς η μητέρα του… έφυγε από επιπλοκές που είχε στην υγεία της από τον Κορονοϊό.

Ισχυρό «σοκ» για τον Ροναλντίνιο που έχασε την μητέρα του σε ηλικία 71 ετών. Ο Κορονοϊός προκάλεσε επιπλοκές στην υγεία της και τελικά ήρθε το μοιραίο.

Η Μιγκελίνα Ασίς Ντος Σάντος είχε διαγνωστεί αρχικά με Κορονοϊό στα τέλος του 2020.

Μάλιστα είχε νοσηλευτεί, με τον Βραζιλιάνο άσο να ζητά με μήνυμά του στα social media από τον κόσμο να προσευχηθεί για βελτίωση της υγείας της.

Έτσι ενώ η κατάστασή της είχε αρχικά παρουσιάσει βελτίωση, μια μόλυνση επιβάρυνε την υγεία της και οι γιατροί δεν μπόρεσαν να την κρατήσουν στην ζωή.

Ήταν πωλήτρια και είχε σπουδάσει νοσηλευτική, ενώ ήταν αφοσιωμένη στην ανατροφή του «Ρόνι» αλλά και των αδερφών του, Ρομπέρτο Ασίς και Ντέισι Μορέιρα.

Η πρώτη αντίδραση του Ροναλντίνιο για το όλο γεγονός ήταν να αλλάξει στα social media τη φωτογραφία προφίλ και να βάλει μία μαύρη εικόνα για να κάνει γνωστό το πένθος του.

Ελλάδα δεκαετία ’30: Τα επαγγέλματα των ποδοσφαιριστών

Λιγνάδης: Απολογείται την Τετάρτη – Δηλώνει αθώος (vid)

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

Exit mobile version