WORLD FOOTBALL

Σάλτσμπουργκ: Αλαλούμ με τα τεστ κορoνοϊού!

Στην Σάλτσμπουργκ γίνεται πραγματικά ένας χαμός όσον αφορά τα αποτελέσματα στα τεστ κορονοϊού στα οποία υποβάλλεται όλος ο σύλλογος. Πιο συγκεκριμένα οι παίκτες της Σάλτσμπουργκ είχαν υποβληθεί σε τεστ το πρωί της Παρασκευής και ήταν όλα αρνητικά. Την Κυριακή το απόγευμα όμως σε νέα εξέταση υπήρξαν έξι κρούσματα στην ομάδα. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σάμπο: Κάνει πράγματα...

Συντάκτης: Γιώργος Διπλοΐδης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Στην Σάλτσμπουργκ γίνεται πραγματικά ένας χαμός όσον αφορά τα αποτελέσματα στα τεστ κορονοϊού στα οποία υποβάλλεται όλος ο σύλλογος.

Πιο συγκεκριμένα οι παίκτες της Σάλτσμπουργκ είχαν υποβληθεί σε τεστ το πρωί της Παρασκευής και ήταν όλα αρνητικά. Την Κυριακή το απόγευμα όμως σε νέα εξέταση υπήρξαν έξι κρούσματα στην ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σάμπο: Κάνει πράγματα και θαύματα στην Τουρκία! (video)

Τελικά στον τρίτο έλεγχο που πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα, όλοι βγήκαν αρνητικοί. Έτσι μετά την κατάσταση… αλαλούμ που υπήρξε, ενώ αρχικά στους παίκτες που βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό είχε απαγορευτεί η ενσωμάτωση τους στις εθνικές τους ομάδες, μετά τα αρνητικά τεστ κατατέθηκε αίτημα να αρθεί αυτή η απαγόρευση και να ενταχθούν στα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα.

Πραγματικά κατάσταση που δύσκολα μπορεί κάποιος να βγάλει άκρη…

Exit mobile version