WORLD FOOTBALL

Σάββας Παντελίδης – Επιβεβαίωση Sportime: Ανακοινώθηκε από την ΑΕ Λεμεσού

Η ομάδα της Λεμεσού ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Σάββα Παντελίδη.

Επίσημα προπονητής στη ΑΕΛ Λεμεσού ο Σάββας Παντελίδης, καθώς η κυπριακή ομάδα ανακοίνωση την έναρξη της συνεργασίας τους.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Όπως διαβάσατε την Τρίτη (8/12) στο Sportime, η ΑΕΛ Λεμεσού και Σάββας Παντελίδης «φλέρταραν» έντονα, με τον Έλληνα τεχνικό να είναι μια από τις περιπτώσεις που οι Κύπριοι εξέταζαν σοβαρά για τον αντικαταστάτη του Ντούσαν Κερκέζ.

Μία μέρα μετά η ΑΕΛ Λεμεσού και Σάββας Παντελίδης είναι κι επίσημα «ζευγάρι» καθώς ο πρώην τεχνικός του Ατρόμητου (εσχάτως), του Άρη και του Αστέρα Τρίπολης, μεταξύ άλλων, ανακοινώθηκε.

Μάλιστα ο 56χρονος Έλληνας κόουτς θα βρίσκεται την Παρασκευή στον πάγκο στο ματς με την Πάφο FC. Tους τελευταίους μήνες της περασμένης σεζόν (Φεβρουάριο μέχρι Μάιο 2021) ήταν στον Ατρόμητο, στη δεύτερη του θητεία στην ελληνική ομάδα.

Επίσης ανακοινώθηκε ότι το νέο προποπονητικό team θα στελεχώνει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Δημήτρης Παπαδόπουλος ο οποίος αναλαμβάνει το ρόλο του βοηθού προπονητή, καθώς επίσης και ο γυμναστής Γιάννης Ντουρουντός.

H σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΑΕΛ Ποδόσφαιρο ανακοινώνει την κατ´ αρχήν συμφωνία με τον προπονητή κ. Σάββα Παντελίδη. Ο κύριος Παντελίδης, αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες στην Κύπρο προκειμένου να προπονήσει την ομάδα μας και να βρίσκεται στον πάγκο στον εκτός έδρας αγώνα απέναντι στην Pafos FC το βράδυ της ερχόμενης Παρασκευής. Ο κ. Παντελίδης που θα δουλέψει στην ομάδα μας με δυο συνεργάτες του.

Διετέλεσε, μεταξύ άλλων προπονητής του Ατρόμητου Αθηνών, του Άρη Θεσσαλονίκης και του Αστέρα Τρίπολης. Καλωσορίζουμε τον coach στην μεγάλη γαλαζοκίτρινη οικογένεια και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες»

Exit mobile version