WORLD FOOTBALL

Σινιάλο με τα μάτια σε εκτέλεση πέναλτι και μέγα σκάνδαλο στο Μεξικό! (vid+pic)

Σκάνδαλο στο παιχνίδι Τσίβας-Λεόν στο Μεξικό, με έναν επιθετικό να κάνει... σινιάλο στον αντίπαλο τερματοφύλακα σε εκτέλεση πέναλτι!

Σινιάλο με τα μάτια σε εκτέλεση πέναλτι και μέγα σκάνδαλο στο Μεξικό! (vid+pic)
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Μεξικό: Με π0λλούς τρόπους μπορεί να στηθεί ένα παιχνίδι, όμως αυτό που είδαμε στην χώρα της Λατινικής Αμερικής ξεπέρασε κάθε άλλη… έμπνευση.

Συγκεκριμένα σάλο έχει προκαλέσει στο Μεξικό το βίντεο του αγώνα της τελικής φάσης του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος ανάμεσα στη Τσίβας και στη Λεόν που έληξε ισόπαλο 1-1. Κι αυτό καθώς ο τηλεοπτικός φακός «συνέλαβε» τον επιθετικό της μιας ομάδας και τον τερματοφύλακα της άλλης να κάνουν κάτι… γκριμάτσες μεταξύ τους.

Στο 50′ με το σκορ να είναι 0-1 οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Χουάν Μασίας και πριν σουτάρει, η κάμερα «συλλαμβάνει» τον ίδιο αλλά και τον τερματοφύλακα της Λεόν Ροδόλφο Κότα (πρώην συμπαίκτες στην Τσίβας) να κάνουν κάτι με τα μάτια που φαίνετα σαν σινιάλο μεταξύ τους. Ουσιαστικά σε ποια γωνία θα το εκτελέσει την εσχάτη των ποινών.

Επιπλέον στο πέναλτι υποπίπτει ο ίδιος τερματοφύλακας, πέφτοντας στον επιτιθέμενο τόσο άτσαλα που προκαλεί ερωτηματικά και υποψίας.

Οπως γίνεται εύκολα αντιληπτό στο Μεξικό έχει προκληθεί χαμός, με τους οπαδούς των δύο ομάδων να είναι οργισμένοι με τους δύο αυτούς παίκτες και ειδικά με τερματοφύλακα της Λεόν.

Μεξικό: Δείτε το σχετικό βίντεο και τις φωτογραφίες

Exit mobile version