Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Τα δημοσιεύματα, που κυκλοφόρησαν τις προηγούμενες ημέρες στην Πορτογαλία και ήθελαν τόσο τον Αμπέλ Φερέιρα όσο και τον Πέδρο Μαρτίνς στη λίστα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, δεν φαίνεται να είχαν βάση αφού τα «λιοντάρια» κατέληξαν στον νέο τους τεχνικό. Αυτός είναι ο Ρούμπεν Αμορίμ, ο οποίος συμφώνησε ν’ αναλάβει την τεχνική ηγεσία της πορτογαλικής ομάδας. ΔΙΑΒΑΣΤΕ...

Τα δημοσιεύματα, που κυκλοφόρησαν τις προηγούμενες ημέρες στην Πορτογαλία και ήθελαν τόσο τον Αμπέλ Φερέιρα όσο και τον Πέδρο Μαρτίνς στη λίστα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, δεν φαίνεται να είχαν βάση αφού τα «λιοντάρια» κατέληξαν στον νέο τους τεχνικό.

Αυτός είναι ο Ρούμπεν Αμορίμ, ο οποίος συμφώνησε ν’ αναλάβει την τεχνική ηγεσία της πορτογαλικής ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σπόρτινγκ: «Λοκαρισμένο» ντουέτο από την Ελλάδα

Ο 35χρονος τεχνικός της Μπράγκα είναι στις τελικές επαφές με τη διοίκηση των «λιονταριών» και τις επόμενες ημέρες αναμένεται ν’ ανακοινωθεί η πρόσληψη του.

Μάλιστα, η Σπόρτινγκ είναι διατεθειμένη να πληρώσει τη ρήτρα στο συμβόλαιο του Αμορίμ με την Μπράγκα, ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ο Αμορίμ ανέλαβε την Μπράγκα τον περασμένο Δεκέμβριο και σε 13 αγώνες έχει 10 νίκες, δύο ισοπαλίες και μόλις μία ήττα, οδηγώντας την στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.