WORLD FOOTBALL

Το Euro 2024 στη Γερμανία!

Η μάχη για την ανάληψη του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος εθνικών χωρών του 2024 τελείωσε και κατέληξε στα χέρια της Γερμανίας. Η ΟΥΕΦΑ από τη Νιόν της Ελβετίας έδωσε τη σκυτάλη για μια λαμπρή διοργάνωση στους Γερμανούς, η οποία και επικράτησαν στον… τελικό της Τουρκίας. «Hταν μια μεγάλη μάχη που βγάζει νικητή το ποδόσφαιρο. Ομως, το Euro 2024...

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Η μάχη για την ανάληψη του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος εθνικών χωρών του 2024 τελείωσε και κατέληξε στα χέρια της Γερμανίας.

Η ΟΥΕΦΑ από τη Νιόν της Ελβετίας έδωσε τη σκυτάλη για μια λαμπρή διοργάνωση στους Γερμανούς, η οποία και επικράτησαν στον… τελικό της Τουρκίας.

«Hταν μια μεγάλη μάχη που βγάζει νικητή το ποδόσφαιρο. Ομως, το Euro 2024 θα διοργανώσει η Γερμανία» τόνισε ο πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ, Αλεξάντερ Τσεφέριν. Η απόφαση ελήφθη με ψηφοφορία των μελών της εκτελεστικής επιτροπής.

Οι Τούρκοι πάλεψαν μέχρι το τέλος, παρουσίασαν έναν εντυπωσιακό φάκελο με 5αστερα γήπεδα, αλλά δεν έπεισαν όσο έπρεπε. Ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν βρέθηκε στην Ελβετία και ήλπιζε να μάθει από εκεί τα ευχάριστα νέα…

Exit mobile version