WORLD FOOTBALL

Βόζντοβατς – Ερυθρός Αστέρας 1-3: Ξανά στην κορυφή! (vid)

Ο Ερυθρός Αστέρας επικράτησε εκτός έδρας της Βόζντοβατς και επανήλθε στις νίκες στο πρωτάθλημα της Σερβίας, φτάνοντας έτσι στην 7η σε 8 παιχνίδια.

Ερυθρός Αστέρας
Συντάκτης: Ιωσήφ Σηφάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Ερυθρός Αστέρας επικράτησε εκτός έδρας της Βόζντοβατς και επανήλθε στις νίκες στο πρωτάθλημα της Σερβίας, φτάνοντας έτσι στην 7η σε 8 παιχνίδια.

O προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League άφησε πίσω του την ήττα από την Παρτιζάν και επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας εύκολα εκτός έδρας της Βόζντοβατς με 3-1.

Οι πρωταθλητές ήταν αποτελεσματικοί στο πρώτο ημίχρονο, ανοίγοντας το σκορ στο 11ο λεπτό με φάουλ του Μάριν και κεφαλιά του Ντέγεκεκ.

Ένα τέταρτο αργότερα, ο Γερμανός ήταν και πάλι δημιουργός, με τον Μπαν να γράφει το 0-2.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρεάλ Μαδρίτης-Οσασούνα 2-0: «Σάμπα» με ντεμπούτο-όνειρο (vids)

Οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Μάσοβιτς στο 31, ωστόσο ο Βουκάνοβιτς στο 52′ διαμόρφωσε το 3-1.

Έτσι η ομάδα του Μιλόγεβιτς τασε τις 7 νίκες, έπειτα από 8 αγωνιστικές στο σερβικό πρωτάθλημα και έφτασε στην κορυφή της βαθμολογίας παρότι έχουν έναν αγώνα λιγότερο από την ισόβαθμη Μπάτσκα Τοπόλα με 21 βαθμούς, ενώ η Παρτιζάν έχει 20.

Επόμενο παιχνίδι που θα δώσει ο Ερυθρός Αστέρας πριν υποδεχτεί τον Ολυμπιακό (1/10) είναι απέναντι στην Μάτσβα το Σάββατο (28/9).

Η ενδεκάδα: Μπόργιαν, Γκόμπελιτς, Ντέγκενεκ, Πάνκοφ, Γκάγιτς, Κάνιας, Πέτροβιυς, Μπεν, Μάριν (78’ Ίβανιτς), Βουκάνοβιτς (68’ Σίμιτς), Τομανέ (86’ Κρστόβιτς).

Exit mobile version