Βράνιες για Καρλέουσα: «Δεν μπορώ να πω ότι πέρασα άσχημα»


Γεωργία Τσιαρλή

Βράνιες για Καρλέουσα: «Δεν μπορώ να πω ότι πέρασα άσχημα»


O Ογκνιέν Βράνιες μίλησε σε ΜΜΕ της Βοσνίας για το σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει με τη Γελένα Καρλέουσα και τη σχέση τους. Ο άσος της Άντερλεχτ τόνισε πως δεν την κατηγορεί για όσα έγιναν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Βράνιες:

Για τη σχέση του με την Καρλέουσα: «Δεν μπορώ να πω ότι δεν πέρασα ωραία. Τώρα πλέον δεν την κατηγορώ για τίποτα, γιατί καταλαβαίνω πως ήθελε να το σώσει. Δεν μπορεί να κατηγορεί εμένα επειδή βρήκε ο σύζυγός της τα μηνύματά μας. Αυτή ανταποκρίθηκε σε μένα. Δεν έπρεπε να με συκοφαντεί και να λέει είμαι έτσι, έτσι, έτσι και έπρεπε να το λύσει η ίδια με την οικογένειά της!»

Για το τι θα έκανε αν την έβλεπε στο δικαστήριο: «Τίποτα, απλά θα την προσπερνούσα γιατί είναι τόσο απελπισμένη και ψεύτρα που δεν θα ήθελα να με ενοχλήσει ξανά. Δεν έχω λάβει κάποια αγωγή της εγώ ως σήμερα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καρλέουσα: Μόνη στην Τουρκία, κάνει διακοπές και ρίχνει το Instagram (pics)

Για το αν μετανιώνει για την τροπή που πήραν τα πράγματα ο Βράνιες τόνισε: «Θα έκανα επτά φορές χειρότερα πράγματα για να την τιμωρήσω».

Για τις αναρτήσεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης που ακολούθησαν: «Τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης είναι τα χειρότερα. Με ενοχλεί όταν γράφετε ότι κάνει κάτι κάποιος, ότι εγώ δεν είμαι κανένας και ένα τίποτα. Είναι αστείο. Με ένα τηλέφωνο θα τα είχαμε λύσει όλα αυτά. Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε μεταξύ μας για το πως έγιναν τα πράγματα. Και η οικογένειά μου πέρασε μία κόλαση από όλη αυτή την κατάσταση».

Για τη νέα του σχέση με την Καταρίνα Γκρούγιτς ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ είπε: «Είμαι με την Κατερίνα τώρα αλλά δεν θέλω να την σχολιάσω. Είναι υπέροχη. Είναι νεότερη και καλύτερη».


Sportime Extras