WORLD FOOTBALL

Υπό κράτηση 90 Άγγλοι οπαδοί στην Ολλανδία

Οι οπαδοί πετούσαν νερά και αλκοόλ στους τουρίστες

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Είναι γνωστό πως όπου πάνε οι Άγγλοι οπαδοί με την εθνική τους ομάδα, δεν μπορούν να κάτσουν ήσυχοι. Και χθες στην Ολλανδία, αρκετοί προκάλεσαν με τη συμπεριφορά τους, με αποτέλεσμα 90 από αυτούς να συλληφθούν από τις Αρχές στο Άμστερνταμ.

Σε αρκετά βίντεο που διέρρευσαν στα social media, οι οπαδοί πετούσαν νερά και αλκοόλ σε τουρίστες που έκαναν βαρκάδα κάτω από γέφυρες, ενώ άλλοι έκαναν την… ανάγκη τους στους δρόμους.

Οι 60 από τους 90 οπαδούς μάλιστα, συνελήφθησαν επί τόπου, όπως επιβεβαίωσε η αστυνομία.

«Μόλις τους συλλάβαμε επικράτησε ησυχία στη περιοχή, παρά το γεγονός ότι υπήρχαν εκατοντάδες ακόμη Αγγλοι οπαδοί στη περιοχή», είπε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Οι περισσότεροι ήταν μεθυσμένοι, όπως ανέφεραν μάρτυρες, αλλά δεν δημιούργησαν επεισόδια με συμπλοκές, παρά μόνο είχαν ανάρμοστη συμπεριφορά. Πριν τον αγώνα, ο ίδιος ο προπονητής της Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, τους ζήτησε να σεβαστούν τη χώρα που βρίσκονται και απλά να πάνε στο γήπεδο και να υποστηρίξουν την ομάδα τους, κάτι που για μερικούς δεν έγινε ποτέ. Η ομάδα του ωστόσο πήρε τη νίκη με 1-0 χάρη σε γκολ του Λίνγκαρντ.

Πριν λίγο καιρό, οπαδοί της Αγγλίας που ταξίδεψαν στη Γερμανία και το Ντόρτμουντ για το ματς με την Εθνική Γερμανίας, χαιρετούσαν ναζιστικά, με αποτέλεσμα να διαγραφούν δια βίου από το κλαμπ των εκδρομέων της εθνικής ομάδας. Δύο άτομα πιάστηκαν να χαιρετούν ναζιστικά, ενώ άλλα 25 διεγράφησαν εντελώς για απρεπή συμπεριφορά, όμως όπως φαίνεται τίποτε δεν άλλαξε…

 

 

 

Exit mobile version