WORLD FOOTBALL

Ζιγιέχ: «Κανείς δεν περίμενε να τελειώσει έτσι»

Είναι πολλά αυτά που έχουν μείνει στη μέση λόγω του κορονοϊού. Κάποια δεν πρόκειται καν να ολοκληρωθούν όπως η Eredivisie. Από τη στιγμή που η κυβέρνηση στην Ολλανδία αποφάσισε να μην ανοίξουν οι αθλητικές εγκαταστάσεις της χώρας, μπήκε λουκέτο και σε όλα τα πρωταθλήματα. Πρωταθλητής δεν θα υπάρξει και ο Χακίμ Ζιγιέχ δεν θα αποχωρήσει...

Ζιγιέχ
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Είναι πολλά αυτά που έχουν μείνει στη μέση λόγω του κορονοϊού. Κάποια δεν πρόκειται καν να ολοκληρωθούν όπως η Eredivisie. Από τη στιγμή που η κυβέρνηση στην Ολλανδία αποφάσισε να μην ανοίξουν οι αθλητικές εγκαταστάσεις της χώρας, μπήκε λουκέτο και σε όλα τα πρωταθλήματα.

Πρωταθλητής δεν θα υπάρξει και ο Χακίμ Ζιγιέχ δεν θα αποχωρήσει από τον Άγιαξ με τον τρόπο που θα το ήθελε. Κανείς δεν περίμενε τη συγκεκριμένη εξέλιξη, αλλά έτσι ήρθαν τα πράγματα.

Ο Μαροκινός υπενθυμίζεται πως έχει πάρει μεταγραφή στην Τσέλσι. Από την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στους Λονδρέζους. Το deal είχε κλειδώσει καιρό πριν με τους «μπλε» να δίνουν 40.000.000 ευρώ για να τον κάνουν δικό τους.

Ο Ζιγιέχ, λοιπόν, σε συνέντευξη που παραχώρησε, είπε μεταξύ άλλων: «Κανείς δεν περίμενε να τελειώσει έτσι. Αλλά έτσι έχουν τα πράγματα και θα πρέπει να συμβιβαστούμε με την κατάσταση. Όλοι είχαμε την ελπίδα να τελειώσει η σεζόν αλλιώς. Δεν αισθάνομαι πρωταθλητής, δεν υπάρχει τρόπαιο. Είναι δύσκολο τώρα, αλλά πρέπει να συμβιβαστούμε. Είναι μια δύσκολη κατάσταση. Εάν δεν είναι δυνατό ν’ αποχαιρετήσω τον κόσμο τώρα, ίσως το κάνω την επόμενη σεζόν. Θα τον αποχαιρετήσω, ωστόσο, σίγουρα».

Για την ιστορία με τη φανέλα του Άγιαξ ο 27χρονος κατέκτησε ένα πρωτάθλημα, ένα Κύπελλο και ένα Σούπερ Καπ. Επίσης, έπαιξε σε έναν τελικό Europa League και πέρυσι έφτασε ως τα ημιτελικά του Champions League.

Exit mobile version