ΞΑΝΘΗ

Πιαλόγλου: «Για την Ξάνθη πρόκειται για μια ηθική δικαίωση»

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Ξάνθη, Αριστείδης Πιαλόγλου, μίλησε για την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων κάνοντας λόγο για ηθική δικαίωση.
Πιαλόγλου: «Για την Ξάνθη πρόκειται για μια ηθική δικαίωση»

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Ξάνθη, Αριστείδης Πιαλόγλου, μίλησε για την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων για το θέμα της φερόμενης πολυιδιοκτησίας της Ξάνθης με τον ΠΑΟΚ.

Μιλώντας στον «bwinΣΠΟΡ FM 94,6» ο πρώην πρόεδρος της ακριτικής ΠΑΕ, τόνισε πως οι άνθρωποι της Ξάνθης ήταν βέβαιοι ότι στο τέλος η ομάδα θα δικαιωθεί στην υπόθεση της φερόμενης πολυιδιοκτησίας, ενώ μεταξύ άλλων εξήγησε τον λόγο για τον οποίο η Ξάνθη δεν πήγε στο CAS.

«Πρόκειται για μια ηθική δικαίωση. Εδώ και έναν χρόνο ήμασταν σίγουροι ότι θα δικαιωθούμε», ανέφερε αρχικά και συνέχεια όσον αφορά το CAS εξήγησε.

«Δεν πήγαμε γιατί, όπως είχε δηλώσει και ο προηγούμενος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, θέλαμε να δικαστούμε στην Ελλάδα.

Καταλαβαίνετε τι τραβήξαμε και πόσο δύσκολα ήταν για όλους μας να φτάσουμε στο σημείο από εκεί που συζητούσαμε για την συμμετοχή μας στα πλέι-οφ να παίζουμε για την παραμονή μας στην κατηγορία και τελικά να έρχεται ο υποβιβασμός».

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πιαλόγλου: «Για την Ξάνθη πρόκειται για μια ηθική δικαίωση»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.