ΞΑΝΘΗ

Στάρτζεον στην «O’ Jogo»: «Τιμωρηθήκαμε γιατί με τον ΠΑΟΚ έχουμε τον ίδιο πρόεδρο»

Στην εφημερίδα «O’ Jogo», παραχώρησε συνέντευξη  ο Φάμπιο Στάρτζεον, μιλώντας για την υπόθεση της πολυιδιοκτησίας και τα όσα έχουν γίνει στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα ο , αναφέρθηκε στους βαθμούς που αφαιρέθηκαν από ΠΑΟΚ και Ξάνθη, ενώ τόνισε ότι ο λόγος που έγινε αυτό, ήταν επειδή δύο ομάδες έχουν τον ίδιο πρόεδρο. «Είχαμε το καλύτερο ξεκίνημα όλων...

Στάρτζεον στην «O’ Jogo»: «Τιμωρηθήκαμε γιατί με τον ΠΑΟΚ έχουμε τον ίδιο πρόεδρο»
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Στην εφημερίδα «O’ Jogo», παραχώρησε συνέντευξη  ο Φάμπιο Στάρτζεον, μιλώντας για την υπόθεση της πολυιδιοκτησίας και τα όσα έχουν γίνει στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα ο , αναφέρθηκε στους βαθμούς που αφαιρέθηκαν από ΠΑΟΚ και Ξάνθη, ενώ τόνισε ότι ο λόγος που έγινε αυτό, ήταν επειδή δύο ομάδες έχουν τον ίδιο πρόεδρο.

«Είχαμε το καλύτερο ξεκίνημα όλων των εποχών στο πρωτάθλημα, αλλά χάσαμε τη συνοχή μας και 12 πόντους επειδή ο πρόεδρός μας είναι ο ίδιος με του ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ: Ανοιχτές υποθέσεις παντού!

Αυτό δεν μπορεί να συμβεί στην ίδια κατηγορία και κόστισε και σε εκείνους 7 πόντους. Με αυτή την τιμωρία ξεκινήσαμε να παλεύουμε για την παραμονή και όχι για την Ευρώπη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Φυσικά, ο Στάρτζεον  δεν παρέλειψε να μιλήσει και για το μέλλον του:

«Στόχος είναι να συνεχίσω να παίζω στην πρώτη κατηγορία, δεν ξέρω αν αυτό θα γίνει στην Πορτογαλία ή στο εξωτερικό. Πρέπει να τελειώσουμε το πρωτάθλημα εδώ, αλλά δεν σκοπεύω να συνεχίσω στην Ελλάδα. Ψάχνω κάτι θετικό για την καριέρα μου και από οικονομικής άποψης».

Exit mobile version