ΞΑΝΘΗ

Το πρόγραμμα προετοιμασίας της Ξάνθης

Την ερχόμενη Τετάρτη (4/7) θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση της ακριτικής ομάδας –Το βασικό στάδιο θα γίνει στο Πράβετς στη Βουλγαρία

Συντάκτης: Τάσος Τσόλκας Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η Ξάνθη μπαίνει σιγά-σιγά σε ρυθμούς νέας αγωνιστικής περιόδου, ανακοινώνοντας το πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας.

Η πρώτη συγκέντρωση θα γίνει την επόμενη Τετάρτη 4 Ιουλίου για ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και την Πέμπτη (5/7) θα γίνει ο αγιασμός και η πρώτη προπόνηση.

Η ομάδα θα μείνει μέχρι τις 21 Ιουλίου στα Πηγάδια, όταν και θα αναχωρήσει για το Πράβετς. Στη Βουλγαρία θα μείνει έως τις 4 Αυγούστου, ενώ στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Ξάνθη. Τα φιλικά θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Για τις 4 Ιουλίου, ημέρα Τετάρτη, έχουν οριστεί οι ιατρικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών της ομάδας ενώ την Πέμπτη 5 Ιουλίου και ώρα 18:30 θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος αγιασμός της ομάδας και στη συνέχεια (19:00) η πρώτη προπόνηση στο Xanthi FC Arena.

Το πρώτο διάστημα της προετοιμασίας – 5 έως 21 Ιουλίου – περιλαμβάνει προπονήσεις στο αθλητικό κέντρο της ΠΑΕ, στα Πηγάδια.

Από την Κυριακή 22 Ιουλίου έως και τις 4 Αυγούστου, η Xanthi FC θα βρίσκεται στο Pravets της Βουλγαρίας, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, πριν την επιστροφή στην βάση για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος, η έναρξη του οποίου έχει προγραμματιστεί για τις 26 Αυγούστου.

Τα φιλικά της ομάδας θα ανακοινωθούν μόλις οριστικοποιηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες».

Επιστροφή Μελισσόπουλου στην Ξάνθη

Exit mobile version