ΞΑΝΘΗ

Ξάνθη: Έκλεισε Τεσίγια, Τσαμούρη και «τελειώνει» του Βαλμά

Συνεχίζεται η ενίσχυση στην Ξάνθη, η οποία έκλεισε τους Μάρκο Τεσίγια και Κώστα Τσαμούρη. Ο Τεσίγια είναι 28χρονος κεντρικός μέσος από την Κροατία που ζήτησε να λύσει τη συνεργασία του με τη σλοβακική Σπάρτακ Τρνάβα. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να βρεθεί στην πρώτη προπόνηση του ακριτικού συλλόγου εν όψει της νέας σεζόν. Επιστρέφει στην Ξάνθη μετά...
Ξάνθη: Έκλεισε Τεσίγια, Τσαμούρη και «τελειώνει» του Βαλμά

Συνεχίζεται η ενίσχυση στην Ξάνθη, η οποία έκλεισε τους Μάρκο Τεσίγια και Κώστα Τσαμούρη.

Ο Τεσίγια είναι 28χρονος κεντρικός μέσος από την Κροατία που ζήτησε να λύσει τη συνεργασία του με τη σλοβακική Σπάρτακ Τρνάβα.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να βρεθεί στην πρώτη προπόνηση του ακριτικού συλλόγου εν όψει της νέας σεζόν.

Επιστρέφει στην Ξάνθη μετά από έξι χρόνια ο Κώστας Τσαμούρης, ένας παίκτης που προέρχεται από τα σπλάχνα της και αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα.

Από το 2014 μέχρι σήμερα, ο 25χρονος αμυντικός αγωνίστηκε σε Λαμία, Καϊζερσλάουτερν, Πανσερραϊκό και Πλατανιά.

Παράλληλα, η Ξάνθη «τελειώνει» την υπόθεση της απόκτησης του Κωνσταντίνου Βαλμά.

Πρόκειται για τον 22χρονο δεξιό μπακ που ανδρώθηκε στην ακαδημία του Παναθηναϊκού και έχει χριστεί διεθνής με την Κ16, την Κ17, την Κ19 και την Κ20.

Τέλος, αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί αυτές τις ημέρες. Ανάμεσά τους οι Στέλιος Ποζατζίδης, Παναγιώτης Λινάρδος, Θανάσης Ντίνας και Βασίλης Καραγκούνης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ξάνθη: Έκλεισε Τεσίγια, Τσαμούρη και «τελειώνει» του Βαλμά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.