Η Ξάνθη ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλί Μπαμπά

Μετά την απόκτηση του Αλί Μπαμπά η Ξάνθη βάζει πλώρη για μία μεταγραφή μέσου

Τη δική της μάχη για άνοδο στη Super League 1 δίνει η Ξάνθη και σε αυτή την προσπάθειά της θέλει να ενισχυθεί τον Ιανουάριο. Ο Σουνταΐς Αλι Μπαμπά, προς επιβεβαίωση του Sportime, ήταν η πρώτη κίνηση και έπεται συνέχεια.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι Θρακιώτες εξετάζουν το ενδεχόμενο προσθήκης και στον χώρο του κέντρου. Υπάρχουν 1-2 περιπτώσεις από το εξωτερικό που έχουν ξεχωρίσει και οι επαφές συνεχίζονται.

Ταυτόχρονα πάντα είναι ανοιχτό το θέμα του Βαγγέλη Πλατέλλα. Ο Ιωνικός τον θέλει, ο ποδοσφαιριστής έχει γνωστοποιήσει την επιθυμία του να αποχωρήσει και κατά μία πηγή η Ξάνθη είναι πολύ πιθανό να τον αφήσει ελεύθερο μετά τον σημαντικό αγώνα με τη Βέροια. Αποκτήθηκε, άλλωστε, ο Αλί Μπαμπά με τη μορφή δανεισμού από τον Αστέρα Τρίπολης και ταυτόχρονα υπάρχει μία σκέψη για να γίνει άλλη μία κίνηση μεσοεπιθετικά. Προς το παρόν η συγκεκριμένη μεταγραφή δεν έχει κλειδώσει. Περισσότερα θα ξεκαθαρίσουν προσεχώς.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως προς το φινάλε του 2021 υπήρξαν κάποιοι επιχειρηματίες από το εξωτερικό που εξέφρασαν την πρόθεσή τους να αγοράσουν την ΠΑΕ. Συζητήσεις έγιναν, αλλά οι δύο πλευρές για διάφορους λόγους δεν βρήκαν τη χρυσή τομή και έτσι το όλο θέμα δεν προχώρησε. Συνεπώς, οι Θρακιώτες θα συνεχίσουν να πορεύονται ως έχουν.

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο