ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξενερωμένος στη Στουτγκάρδη ο Ντίνος Μαυροπάνος!

Η πολυπόθητη μεταγραφή στο εξωτερικό δεν ήρθε και ο Ντίνος Μαυροπάνος νιώθει πλέον πως στη Στουτγκάρδη μένει στάσιμος.

Ξενερωμένος στη Στουτγκάρδη ο Ντίνος Μαυροπάνος!
Συντάκτης: Γιάννης Χωριανόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ένα βήμα έφτασε ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος από τη μεταγραφή σε ένα πιο υψηλό επίπεδο. Το next level ήταν κοντά και με Γουέστ Χαμ και με Ντόρτμουντ, αλλά δεν έγινε. Πλέον ο Έλληνας στόπερ νιώθει στάσιμος στη Στουτγκάρδη.

Ας δούμε από την αρχή την υπόθεση του Έλληνα αμυντικού. Πέρσι με τη βοήθεια του η Στουτγκάρδη κατάφερε να παραμείνεις την Bundesliga.

Αυτό έφερε και άμεσα την απόκτηση του από την Άρσεναλ, αφού η οψιόν αγοράς του ενεργοποιήθηκε και έτσι έγινε μόνιμος κάτοικος Γερμανίας.

Από κει και πέρα όμως δεν ήρθε ποτέ η μεγάλη μεταγραφή που ήθελε να κάνει ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, κάτι που τον έχει κουράσει πολύ όπως ανέφερε στην τελευταία μάζωξη της Εθνικής Ελλάδας.

Τον έχει πιάσει η αγωνιστική εσωστρέφεια και φαίνεται στο γήπεδο μια και φέτος σε 12 αγώνες του μόνο απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου στάθηκε αντάξιος της περίστασης για το next level.

Το club και φέτος παραμένει στα πέριξ της ζώνης του υποβιβασμού, διαθέτοντας την 4η χειρότερη άμυνα στην Γερμανία. Και αν αποχωρήσει ο Μίσλιντατ, Κωνσταντίνε τι κάνουμε;

Διαβάστε όλη τη στήλη «Παρασκήνια» στις σελίδες 2 και 3 του e-Sportime.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

https://youtu.be/gfP9ICRFAgA

Exit mobile version