Ξέρει ο Μιλόγεβιτς!

Το Sportime.gr δίνει τις πραγματικές διαστάσεις αναφορικά με το φλερτ του Ολυμπιακού με τον Σέρβο προπονητή
Ξέρει ο Μιλόγεβιτς!

Το όνομα του έχει παίξει αρκετές φορές. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έχει μπει στον ερυθρόλευκο κόσμο, μήνες τώρα. Και δίκαια γιατί είναι ένας από τους προπονητές που ενδιαφέρουν. Εχουν γίνει δύο ραντεβού μαζί του. Το ένα στις γιορτές των Χριστουγέννων και το άλλο περίπου πριν από 1,5 μήνα.

Πολλά τα θέματα που συζητήθηκαν με τον Σέρβο προπονητή του Ερυθρού Αστέρα. Η αλήθεια είναι πως θα ήθελε να αναλάβει το καλοκαίρι. Ωστόσο το όνομα του δεν βρίσκεται ψηλά στην λίστα. Για όσους γνωρίζουν καλά παραμένει μια ανοικτή υπόθεση, που όμως είναι απομακρυσμένη.

Παράλληλα οι άνθρωποι του Ερυθρού Αστέρα δεν είναι διατεθειμένοι να τον αφήσουν να φύγει έτσι απλά. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ στη Σερβία του δίνουν έως και 480.000 ευρώ τον χρόνο για να παραμείνει.

Ο Μιλόγεβιτς ναι μεν είναι ένα όνομα που μπήκε στην κουβέντα που κάνουν στον Ολυμπιακό για προπονητή, αλλά δεν είναι ο μοναδικός. Και οι άλλες περιπτώσεις που υπάρχουν, δείχνουν να είναι πιο δυνατές!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ξέρει ο Μιλόγεβιτς!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!