ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ζαγαρίτης: Ποιο θα είναι το επόμενο βήμα του;

Δεν πάνε καλά τα πράγματα για τον Βασίλη Ζαγαρίτη στην Πάρμα.
Ζαγαρίτης: Ποιο θα είναι το επόμενο βήμα του;

Όταν προέκυψε η Πάρμα ο Βασίλης Ζαγαρίτης δεν μπορούσε να πει «όχι». Ιδιαίτερες παραστάσεις δεν είχε, αλλά η Ιταλία είναι σχολείο. Πολλοί βρίσκουν τον δρόμο τους στην πορεία.

Μόνο που εκείνος δεν τα κατάφερε. Ιανουάριο του 2021 πήγε εκεί και βασικός δεν κατάφερε ποτέ να γίνει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Σκόρπιες οι φορές που μπήκε στην ενδεκάδα.

Φέτος κάτι φάνηκε να αλλάζει στα πρώτα παιχνίδια. Ο Ζαγαρίτης είπε να κάνει την τελευταία προσπάθεια και στο ξεκίνημα έβγαλε ανταγωνισμό. Στα πρώτα έξι παιχνίδια ήταν βασικός τέσσερις φορές. Στα άλλα δύο επίσης έπαιξε.

Έκτοτε τζίφος! Δεν έχει λεπτό συμμετοχής. Μετά τον αγώνα με την Σαμπντόρια μπήκε ξανά στον «πάγο» μια και ο Φάμπιο Πέκια επένδυσε στην εμπειρία του Τζιανλούκα Ντι Τσιάρα.

Το καλοκαίρι το συμβόλαιό του τελειώνει. Υπήρξαν σε αυτά τα χρόνια προσπάθειες να αποχωρήσει, όπως προέκυψε και ενδιαφέρον ορισμένων ομάδων. Άλλες φορές, όμως, τα λεφτά στην Πάρμα κρίθηκαν πολύ καλά για να τα αφήσει, άλλες η δουλειά στράβωσε έστω και στο παραένα.

Μόνο που πια τα περιθώρια στέρεψαν. Το καλοκαίρι ο διεθνής με την Ελπίδων αριστερός μπακ θα χρειαστεί να βγει στη γύρα για να βρει ομάδα. Εκτός και εάν όλο αυτό γίνει νωρίτερα. Ο Ιανουάριος είναι κοντά. Ώρα για αποφάσεις!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ζαγαρίτης: Ποιο θα είναι το επόμενο βήμα του;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.