ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ζητούμενο για την ΑΕΚ και τον Αλμέιδα να έρθει κι ένας στόπερ ηγέτης

Απαραίτητο για την ΑΕΚ και τον Ματίας Αλμέιδα είναι η ενίσχυση στα μετόπισθεν και κυρίως η προσθήκη ενός στόπερ με ηγετικά χαρακτηριστικά.
Ζητούμενο για την ΑΕΚ και τον Αλμέιδα να έρθει κι ένας στόπερ ηγέτης

Ένας στόπερ ηγέτη θέλει η ΑΕΚ και ο Ματίας Αλμέιδα. Γενικότερα δηλαδή αποτελεί ζητούμενο η ποιοτική αναβάθμιση στα μετόπισθεν. Τόσο στο κέντρο της άμυνας, όσο και στα δύο άκρα.

Ο Αλμέιδα έπαθε κι έμαθε. Εμπιστεύτηκε απόλυτο το ρόστερ του νταμπλ και την πάτησε την περσινή χρονιά καθώς ορισμένοι ποδοσφαιριστές δεν μπορούσαν να συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς.

Φέτος είναι ένα διαφορετικό καλοκαίρι τόσο για τον προπονητή, όσο και γενικότερα για τον οργανισμό. Κι αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό. Ο Αλμέιδα κάνει ένα γενικότερο λίφτινγκ στο ρόστερ, δίχως να αποκλίνει από την κεντρική ιδέα του βέβαια σε ότι αφορά τον τρόπο παιχνιδιού και χωρίς να πειράξει πολύ τον κορμό.

Θέλοντας και μη όμως οι προσθήκες θα είναι αρκετές και η ΑΕΚ διαφορετική τη νέα σεζόν. Προς το παρόν έχει επικεντρωθεί στην επιθετική γραμμή. Με Περέιρα, Κοϊτά και τα φορ που παλεύει. Κράτησε και τον Άμραμπατ. Παράλληλα με Στρακόσα και Μπρινιόλι θωράκισε και το τέρμα. Τι του απομένει; Μία ποιοτική αναβάθμιση στα μετόπισθεν. Εκεί είναι που έχει το θέμα ο Αλμέιδα.

Για τον λόγο αυτό έχει ζητήσει κεντρικό αμυντικό για βασικό. Ο Βίντα θα έχει έναν ακόμη χρόνο στην πλάτη, ο Μουκουντί δημιουργεί από πέρυσι έναν προβληματισμό, ενώ ο Κάλενς είχε έρθει για να δίνει λύσεις και όχι να παίζει βασικός.

Ο Μήτογλου δε, μοιάζει να μην υπολογίζεται. Στόπερ με ηγετική χαρακτηριστικά θέλει λοιπόν ο Αλμέιδα (καλύτερο από τον κομμένο Σισέ), συν τα δύο μπακ για upgrade και δεξιά και αριστερά. Διότι καλός ο Χατζισαφί, καλός και ο Ρότα αλλά το λέει δεξιά και αριστερά ότι ψάχνει κάτι καλύτερο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ζητούμενο για την ΑΕΚ και τον Αλμέιδα να έρθει κι ένας στόπερ ηγέτης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…