ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ

Γιατράς: «Αυτή τη νίκη την αξίζει όλη η Πάτρα»

Ο προπονητής του Προμηθέα Πάτρας, Μάκης Γιατράς εξήρε την προσπάθεια των παικτών στον αγώνα με τη Στρασμπούρ
Γιατράς: «Αυτή τη νίκη την αξίζει όλη η Πάτρα»

Ο Προμηθέας υπέταξε τη Στρασμπούρ 77-64 στην Πάτρα για τη 12η αγωνιστική του Basketball Champions League και ο τεχνικός της αχαϊκής ομάδας, Μάκης Γιατράς δεν έκρυψε τα συναισθήματά του από αυτή την επιτυχία.

«Είμαι πολύ συγκινημένος. Είναι η πρώτη μας χρονιά στο Basketball Champions League και καταφέραμε να περάσουμε στην επόμενη φάση. Η καρδιά και οι ψυχές είναι υπεράνω τακτικών. Αυτή τη νίκη την αξίζει όλη η Πάτρα», ανέφερε στη NOVΑ.

Λίγο μετά στη συνέντευξη Τύπου ο Μάκης Γιατράς εξήρε την προσπάθεια των παικτών.

Αναλυτικά όσα είπε: «Είναι μια ιστορική στιγμή για την ομάδα μου. Είναι η πρώτη μας συμμετοχή στη διοργάνωση κι έχουμε φτάσει ως εδώ.

Στην αρχή της σεζόν είχαμε πει απλά να το χαρούμε. παίζουμε σε έναν δύσκολο όμιλο, με ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό στις χώρες τους. Οι τέσσερις εξ αυτών έφτασαν πέρσι μέχρι τους οκτώ,

Εχουμε κάνει μια εξαιρετική προσπάθεια μέχρι στιγμής και έχουμε πετύχει μεγάλες νίκες όπως η σημερινή.

Αφιερώνουμε το αποτέλεσμα στον κόσμο που μας δίνει πάντα ώθηση. Εχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια κόντρα σε τραυματισμούς και ιώσεις. Τα παιδιά τα δίνουν όλα σε καθημερινή βάση.

Προσωπικά, ευχαριστώ και όλο το σταφ για τη δουλειά που κάνει. Πλέον, αφήνουμε για λίγο το BCL και επικεντρωνόμαστε στο μεγάλο παιχνίδι με αντίπαλο το Περιστέρι στην Αθήνα.

Είναι πολύ σημαντικό το ότι θα έχουμε μια παραπάνω μέρα δουλειάς. Οταν είμαστε γεμάτοι και δεν έχουμε απουσίες, μπορούμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα και να πιέσουμε περισσότερο.

Οποιος παίζει καλύτερα θα είναι μέσα στο γήπεδο. Δεν είμαστε εδώ για να ευχαριστούμε τους παίκτες, αλλά για να παίζουμε ωραίο μπάσκετ και να φτάνουμε σε νίκες. Σήμερα τα παιδιά έβγαλαν τρομερή ενέργεια.

Ο Μπράουν έκανε βουτιές στο παρκέ, ο Γκίκας πήδαγε για ριμπάουντ απέναντι σε πανύψηλους αντιπάλους.

Είναι ο αρχηγός της ομάδας μας. Παίζει για τρίτη χρονιά στον Προμηθέα και σε κάθε παιχνίδι δίνει το 100% ανεξάρτητα από το αν μπαίνει η μπάλα στο καλάθι.

Αυτό ισχύει και για όλα τα παιδιά. Ακόμη και για τον Πέτρο (σ. σ. Γερομιχαλός), τον οποίο δεν έχω χρησιμοποιήσει στα τελευταία παιχνίδια. Ο Ελις έπαιξε με διάστρεμμα. Είναι βελτιωμένος, ειδικά στο θέμα της συγκέντρωσης».

Προμηθέας – Στρασμπούρ 77-64 : Πλώρη πρόκρισης στους «16» (vid)

Basketball Champions League: Το πανόραμα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γιατράς: «Αυτή τη νίκη την αξίζει όλη η Πάτρα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.