ΣΠΟΡ

Βασιλειάδης: «Δεν θα γίνει ποδόσφαιρο το βόλεϊ»

Έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου εν όψει φάιναλ φορ στο κύπελλο Τα απανωτά κρούσματα με επεισόδια σε αγώνες βόλεϊ (που κυρίως γίνονται εκτός γηπέδων ωστόσο) και με το Φάιναλ-4 του… τρόμου (όπου μετέχουν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Ηρακλής) να πλησιάζει, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, στάθηκε σ’ αυτό το κομμάτι, στην εκδήλωση που έκανε η...
Βασιλειάδης: «Δεν θα γίνει ποδόσφαιρο το βόλεϊ»

Έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου εν όψει φάιναλ φορ στο κύπελλο

Τα απανωτά κρούσματα με επεισόδια σε αγώνες βόλεϊ (που κυρίως γίνονται εκτός γηπέδων ωστόσο) και με το Φάιναλ-4 του… τρόμου (όπου μετέχουν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Ηρακλής) να πλησιάζει, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, στάθηκε σ’ αυτό το κομμάτι, στην εκδήλωση που έκανε η ΕΣΑΠ για να τιμήσει τους χορηγούς της.

Ο κ. Βασιλειάδης τόνισε πως πρέπει να σταματήσει το βόλεϊ να «πληρώνει τα σπασμένα» του ποδοσφαίρου με τους οργανωμένους και γίνονται σκέψεις για να πραγματοποιηθεί με μαθητές το Φάιναλ-4 του κυπέλλου Ελλάδος στο βόλεϊ ανδρών.

«Εχουμε δώσει πολλές μάχες παρέα με την ΕΟΠΕ και την ΕΣΑΠ για το καλό του βόλεϊ. Δυστυχώς τα περιθώρια ελιγμών δεν είναι μεγάλα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα το εντοπίζουμε στην ΕΟΠΕ. Είμαστε τυχεροί που η ΕΟΠΕ στην πιο δύσκολη στιγμή της έχει πρόεδρο τον Γιώργο Καραμπέτσο. Φέρνει τρελές ιδέες για να σώσει την ομοσπονδία. Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση αλλά μαζί το παλεύουμε», είπε αρχικά και έστειλε το μήνυμα εν όψει του κυπέλλου…

«Ζούμε περίπλοκες καταστάσεις. Απευθύνομαι σε βόρειους και νότιους: Μην αφήσουμε το ποδόσφαιρο να καταστρέψει το βόλεϊ. Τις επόμενες ημέρες θα πάρουμε αποφάσεις για το φάιναλ-4».

Εν τω μεταξύ, η τελική φάση του κυπέλλου θα γίνει είτε στις 20-21 Απριλίου, είτε στις 21-22 Απριλίου (η ΕΡΤ θα αποφασίσει ουσιαστικά), όμως ακόμη δεν έχουν καταλήξει σε πιο γήπεδο θα πραγματοποιηθεί. Χθες η ΕΟΠΕ ανακοίνωσε πως τη Δευτέρα θα γίνει η κλήρωση των ημιτελικών, αλλά ψάχνουν να βρουν σε πιο κλειστό θα φιλοξενηθεί η διοργάνωση. Πρώτα θα πρέπει να γίνει αυτό και μετά να αποφασιστεί αν θα γίνει με προσκλήσεις ή με τη συμμετοχή μαθητών, καθώς ο φόβος για επεισόδια είναι μεγάλος από τη στιγμή που μετέχουν μαζί Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ.

*** Θρήνος για τον σπουδαίο πρώην παίκτη του βόλεϊ Μάριο Γκιούρδα, που έχασε τη μητέρα του. Η ΕΟΠΕ εξέφρασε τη θλίψη της και συλλυπήθηκε τον πρώην άσο για την απώλειά του.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βασιλειάδης: «Δεν θα γίνει ποδόσφαιρο το βόλεϊ»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.