Άρση Βαρών: Με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία πήρε θέση για το θέμα που προέκυψε με τα δελτία του αθλητικού συλλόγου Μίλων.

Συγκεκριμένα η Άρση Βαρών εξηγεί ότι ενώ η Ομοσπονδία εξέδωσε κανονικά τα δελτία των αθλητών, οι άνθρωποι του Μίλωνα δεν ήρθαν να τα παραλάβουν, παρότι ενημερώθηκαν σχετικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η Ομοσπονδία

«Η Ελληνική Ομοσπονδία Αρσης Βαρών θέλοντας να αποκαταστήσει τ’ όσα συκοφαντικά της έχουν αποδοθεί, σχετικά με την μη έκδοση Δελτίων των αθλητών του ιστορικού συλλόγου «Μίλων», παρουσιάζει τα Δελτία των αθλητών που έχουν εκδοθεί από τις 28/9/2020.

Παρά το γεγονός ότι οι ιθύνοντες του συλλόγου ενημερώθηκαν τηλεφωνικά να παραλάβουν τα Δελτία, δεν ήρθαν ποτέ.
Η αγανάκτησή της ΕΟΑΒ είναι μεγάλη, καθώς κάποιοι έπαιξαν παιχνίδια στην πλάτη του ιστορικού συλλόγου, για να «πλήξουν» την ομοσπονδία. Δεν δίστασαν, μάλιστα, προς όφελος των σκοτεινών επιδιώξεων τους να διαπομπεύσουν τον Μίλωνα στον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, όπου εστάλη η ανακοίνωση διαμαρτυρίας, παρότι γνώριζαν ότι έχουν εκδοθεί τα Δελτία.

Ελπίζουμε, έστω και τώρα, ότι η διοίκηση του Μίλωνα θα καταλάβει ότι η ΕΟΑΒ δεν φέρει καμία ευθύνη για το θέμα των Δελτίων και να ζητήσει συγγνώμη για όσα κατηγόρησε την ομοσπονδία».

Άρση Βαρών: Με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία πήρε θέση για το θέμα που προέκυψε με τα δελτία του αθλητικού συλλόγου Μίλων.

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.