ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ

Θοδωρής Ιακωβίδης: Έφτασε τους 200.000 followers – Οι διάσημοι που άφησε πίσω

Αποτελεί ένα από τα πρόσωπα των ημερών λόγω Ολυμπιακών Αγώνων, ασχέτως αν δεν κατάφερε να κατακτήσει μετάλλιο.

Θοδωρής Ιακωβίδης: Αποτελεί ένα από τα πρόσωπα των ημερών λόγω Ολυμπιακών Αγώνων, ασχέτως αν δεν κατάφερε να κατακτήσει μετάλλιο.
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Θοδωρής Ιακωβίδης: Αποτελεί ένα από τα πρόσωπα των ημερών λόγω Ολυμπιακών Αγώνων, ασχέτως αν δεν κατάφερε να κατακτήσει μετάλλιο.

Έβαλε τα κλάματα on air, ξέσπασε δημοσίως με το γεγονός ότι δεν έχει λάβει την απαιτούμενη στήριξη από τους φορείς και προανήγγειλε την αποχώρησή του από τη δράση.

Αμέσως χιλιάδες Έλληνες φίλαθλοι, πολλοί εκ των οποίων μέσω της παναθηναϊκής σελίδας «Σύλλογος πιο Μεγάλος» στο Facebook, συσπειρώθηκαν και άρχισαν να συγκεντρώνουν χρήματα.

«Έκανα ό,τι μπορούσα και πέρναγε από το χέρι μου. 11ος, όπως και στο Ρίο. Αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή με έχει συγκινήσει αφάνταστα.

Είναι πάρα πολλά τα μηνύματα στήριξης και αγάπης που λαμβάνω και δυστυχώς δεν μπορώ να απαντήσω άμεσα, γι’ αυτό και σας ζητώ μια μικρή πίστωση χρόνου ώστε να απαντήσω σε ένα-έναν ξεχωριστά.

Μακάρι να μπορούσα να σας γνωρίσω έναν-έναν προσωπικά, να σας κοιτάξω στα μάτια και να σας πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Δεν έχω λόγια», είχε γράψει ο ίδιος στο Instagram.

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης ώθησε τον ελληνικό λαό στο να αποδείξει γι’ ακόμα μία φορά ότι η λέξη «φιλότιμο» είναι άρρηκτα συνδεδεμένη μαζί του.

Με τόση μεγάλη στήριξη και αγάπη, θα συνεχίσει την άρση βαρών και μακάρι αυτή η ιστορία να ανοίξει δρόμους, ως προς την ενίσχυση του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Προς το παρόν, δείγμα και της υπερβολής που έχουμε ως λαός, ο Ιακωβίδης έφτασε τους 200.000 followers στο Instagram!

Ξεπέρασε διάσημες προσωπικότητες της χώρας όπως ο Αλέξης Τσίπρας, η Μαρέβα Μητσοτάκη, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, η Σία Κοσιώνη, ο Γιώργος Λιάγκας κ.τ.λ.

 

Διαβάστε ακόμη:

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Ζήτησε και πήρε άσυλο η αθλήτρια που κατήγγειλε απόπειρα απαγωγής

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020- Στίβος: Η απονομή του χρυσού στον Μίλτο Τεντόγλου

Survivor – Άννα Μαρία Βέλλη: Ο όρος που είχε βάλει για να πάει στον Άγιο Δομίνικο

Exit mobile version