ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ

Με τρεις στο Ευρωπαϊκό η άρση βαρών

Μετά από συνεχόμενες απουσίες από τις μεγάλες διοργανώσεις, η άρση βαρών θα έχει και πάλι παρουσία στη διεθνή σκηνή. Η ομοσπονδία ανακοίνωσε τους τρεις αθλητές που θα λάβουν μέρος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, το οποίο θα διεξαχθεί στο Βουκουρέστι το διάστημα 26 Μαρτίου- 1 Απριλίου. Για τη πρωτεύουσα της Ρουμανίας θα ταξιδέψουν οι Θοδωρής Ιακωβίδης (94κ.),...
Με τρεις στο Ευρωπαϊκό η άρση βαρών

Μετά από συνεχόμενες απουσίες από τις μεγάλες διοργανώσεις, η άρση βαρών θα έχει και πάλι παρουσία στη διεθνή σκηνή. Η ομοσπονδία ανακοίνωσε τους τρεις αθλητές που θα λάβουν μέρος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, το οποίο θα διεξαχθεί στο Βουκουρέστι το διάστημα 26 Μαρτίου- 1 Απριλίου.

Για τη πρωτεύουσα της Ρουμανίας θα ταξιδέψουν οι Θοδωρής Ιακωβίδης (94κ.), Μαρία Πιπιλιαρίδου (48κ. ) και Ελένη Κωνσταντινίδη (90κ.), ενώ ελληνική παρουσία θα υπάρχει και στη θέση των κριτών, με τον Νίκο Γραμματόση.  Η Πιπιλιαρίδου θα αναχωρήσει στις 24/3, ενώ οι Ιακωβίδης και Κωνσταντινίδης στις 28/3.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Με τρεις στο Ευρωπαϊκό η άρση βαρών», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Ευθυμιάδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.