ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Τσιάρτας: «Ο Ιακωβίδης κέρδισε το μετάλλιο της αγάπης και του σεβασμού όλων μας»

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης συγκλόνισε το πανελλήνιο με τον τρόπο που αποχώρησε από τον αθλητισμό και ο Βασίλης Τσιάρτας «έβγαλε το καπέλο» στον Έλληνα αρσιβαρίστα.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Ο Θοδωρής Ιακωβίδης συγκλόνισε το πανελλήνιο με τον τρόπο που αποχώρησε από τον αθλητισμό και ο Βασίλης Τσιάρτας «έβγαλε το καπέλο» στον Έλληνα αρσιβαρίστα.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Ο Θοδωρής Ιακωβίδης συγκλόνισε το πανελλήνιο με τον τρόπο που αποχώρησε από τον αθλητισμό και ο Βασίλης Τσιάρτας «έβγαλε το καπέλο» στον Έλληνα αρσιβαρίστα.

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης αποθεώθηκε από το Twitter για τα όσα μετά το τέλος της συμμετοχής του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και ο Βασίλης Τσιάρτας αφιέρωσε μια ανάρτηση στην οποία συγχαίρει τον Έλληνα αθλητή για την αξιοπρεπή στάση του στις τεράστιες δυσκολίες που βίωσε.

«Ο,τι κ να πεις έχεις σε όλα δίκιο. Να είσαι υπερήφανος όπως ήμαστε κ εμείς για όλους εσάς. Απόλυτα δικαιολογημένο το ξέσπασμά σου. Όλοι αυτοί οι κηφήνες των ομοσπονδιών γνωρίζουν πολύ καλά τι χρειάζεστε αλλά κάνουν τους χαζούς

Κατέθεσες την ψυχή σου κ αυτό σου αναγνωρίζουν όλοι οι Έλληνες κ οι Ελληνίδες.  Μπορεί να μη πήρες μετάλλιο στους Ολυμπιακούς αγώνες αλλά ανέβηκες στη κορυφή κ κέρδισες το καλύτερο μετάλλιο που θα μπορούσες να κερδίσεις. Το μετάλλιο της αγάπης κ του σεβασμού όλων μας.

Αυτό θα σε συνοδεύει για όλη σου τη ζωή κ αυτό πρέπει να είσαι αληθινός κ τίμιος για να το κερδίσεις, κάτι που δε θα καταφέρουν ποτέ όλοι αυτοί που έπρεπε να σου παρέχουν τα αυτονόητα.  Είσαι νικητής λοιπόν κ να έχεις τη συνείδησή σου ήσυχη. Οι υπόλοιποι είναι για μια φωτογραφία κ τίποτα περισσότερο», ήταν η ανάρτησή που έκανε ο Βασίλης Τσιάρτας στο προφίλ του στο instagram.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Ο Θοδωρής Ιακωβίδης που φώναξε «λευτεριά στην Κύπρο» σταμάτησε τον αθλητισμό! Δεν μετριούνται τα μετάλλιά του!

Τσιάρτας: Αποθεωτική ανάρτηση για τον Αντετοκούνμπο με ελληνική σημαία (pic)

Έχασε όλα της τα λεφτά από απάτη στο Facebook

Exit mobile version